Türkiye (Son Dakika) Tatile geldiği Alanya'da sır oldu

Tatile geldiği Alanya'da sır oldu

Paylaş
Tatile geldiği Alanya'da sır oldu

Hakkari'den ailesiyle birlikte tatil için Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen evli ve 1 çocuk annesi 28 yaşındaki Rukiye Çatal'dan 4 gündür haber alınamıyor

Alanya’nın Avsallar Beldesi’nde 24 Haziran’da kiraladıkları villaya yerleşen 38 yaşındaki Bülent Çatal, eşi Rukiye Çatal ve 6 yaşındaki oğlu ve birkaç yakınıyla birlikte tatil yapmaya başladı. 29 Haziran’da sıcaktan bunalan Bülent Çatal, eşi Rukiye Çatal ve oğlunu evde bırakarak denize gitti. Bir süre sonra kaldıkları villaya dönen Bülent Çatal, eşinin denize gittiğini öğrendi. Sahile giden Bülent Çatal, tüm aramalarına rağmen eşi Rukiye Çatal’ı bulamadı.

Bunun üzerine yakınlarına ve jandarmaya haber veren Çatal, yardım istedi. Jandarma ekipleri, sahilde ve tatil yaptıkları villanın çevresinde, dere yatakları ve ormanlık alanda yaptığı aramada, Rukiye Çatal’a ait bir iz bulamadı. Avsallar Belediyesi’ne ait güvenlik kamera kayıtlarını da incelemeye alan jandarma, Rukiye Çatal’ın evden çıkarak denize gittiğine dair görüntülere de ulaşamadı.

Eşinin kaçması için hiçbir sebep olmadığını belirtten Bülent Çatal, "Eşim ve oğlumla birlikte denize gidecektik. Hava sıcak olduğu için oğlum gitmek istemedi. Bunun üzerine eşim de gelmedi. Ben tek başıma denize gittim. Bir süre yüzdükten sonra eve döndüm. Evde beni karşılayan baldızıma eşimi sorduğumda, ’Yarım saat önce denize gitmek için evden çıktı’ dedi. Tekrar sahile gidip eşimi aradım ama bulmadım. Durumu jandarmaya haber verdik. Onların da arama çalışmaları sürüyor" diye konuştu.

Özgür YILMAZ/ALANYA (Antalya), (DHA)

Haberin Devamı