Spor Tatlıcı baba

Tatlıcı baba

Paylaş
Tatlıcı baba

Geldiği günden bu yana sempatik tavırlarıyla bütün futbolseverlerin takdirini kazanan Demba Ba'nın bir özelliği daha ortaya çıktı. Meğer golcü oyuncu her gezisinden kulüp çalışanlarına tatlı hediyeler getiriyormuş

Siyah-Beyazlılar’ın en golcü ismi olan, sempatikliğiyle herkesi kucaklayan ve takımını sırtlayan süper yıldız adına besteler bile yapıldı. Bu kadar övgü ve ilgiye rağmen mütevazı kişiliğini bir an bile bozmayan Ba, karakterinin ne kadar sağlam olduğunu, daha doğrusu ‘farkını’ bir kez daha gösterdi. Senegalli yıldızın tatillerde gittiği Fransa’dan her dönüşünde sürekli kulüp personeli ve takım arkadaşlarına çeşitli hediyeler getirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

BİR ÇANTA MAKARON

Kayserispor ile oynanan Türkiye kupası karşılaşması öncesi ailesini özel uçakla Paris’e bırakıp geri dönen Senegalli santrforun dönüşünde tam bir çanta dolusu makaron kurabiyesi getirip bütün çalışanlar ve takım arkadaşlarına dağıttığı öğrenildi. Her gidişinde paket paket tatlılar getirmeyi ihmal etmeyen Demba Ba’ya arkadaşları da boş durmayıp buna yönelik bir lakap taktılar: ‘Tatlıcı Baba’... (Habertürk)