Magazin Tatlıses Almanya'ya götürüldü

Tatlıses Almanya'ya götürüldü

Paylaş
Tatlıses Almanya'ya götürüldü

Silahlı saldırının ardından vücudunun sol tarafı felç olan İbrahim Tatlıses, yattığı hastaneden taburcu edilerek tedavi olmak için bu sabah özel uçakla Almanya'ya götürüldü

Beşiktaş’ta uğradığı silahlı sonucu hayati tehlikeyi atlatan ancak vücudunun sol tarafı felç olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, tedavi olmak için bu sabah özel uçakla Almanya’ya gitti.

Haberin Devamı

Bir TV kanalındaki programı çıkışında 14 Mart’ta silahlı saldırıya uğrayarak başından ağır yaralanan ve Maslak Acıbadem Hastanesi’nin yoğun bakım servisinde uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, saat 05.10’da taburcu edildi.

AMBULANS UÇAK SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN



Daha önce ambulans helikopter ile sevk edileceği belirtilen Tatlıses, hastanenin ambulansıyla karayolundan geniş güvenlik önlemleri altında Atatürk Havalimanı E Kapısı’na giriş yaptı. Vücudunun sağ tarafındaki felç nedeniyle Hamburg’daki bir hastanenin fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinde tedavisine devam edilecek olan ünlü sanatçı doktorlarıyla birlikte Sağlık Bakanlığı’nın tahsis ettiği ambulans uçakla Almanya’ya hareket ederken uçağa alınmayan yakınları ise ilerleyen saatlerde tarifeli uçakla Almanya’ya uçtu.




2 POLİS MEMURU DA KORUMA ATANDI

Bu arada saldırıdan mucize eseri sağ olarak kurtulan İbrahim Tatlıses’e Koruma Şube Müdürlüğü, 2 polis memurunu koruma olarak atadı. Polislerden biri 2 gün önce İbrahim Tatlıses’in tedavi göreceği hastaneye giderek keşif yaptı.

Giriş ve çıkış kapılarını mercek altına alan polis memurunun Almanya’da silahıyla görev yapmasına izin verilmedi. Polis memurunun silahlı görev yapabilmesi için 2 ülke arasında diplomatik temaslar başladı. Diğer koruması da Tatlıses ile birlikte Almanya’da olacak.

Oğlu İdo ise vize sınavları nedeniyle babasının ilk günlerinde yanında olamayacağını ilerleyen günlerde gideceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Timur TARLIĞ / İSTANBUL, (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5121","5121","201104","5121-10.jpg");