Gündem Tatlıses daha iyi iletişim kurabiliyor

Tatlıses daha iyi iletişim kurabiliyor

Paylaş
Tatlıses daha iyi iletişim kurabiliyor

Tatlıses daha iyi iletişim kurabiliyor

Maslak Acıbadem Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve hastanelerinde tedavi gören sanatçı İbrahim Tatlıses’in daha kolay iletişim kurabilir durumda olduğunun görüldüğünü belirtti.

Çuhadaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, sabah sağlık ekibi tarafından Tatlıses’in muayenesinin yapıldığını ifade ederek, "Tatlıses’in daha kolay iletişim kurabilir durumda olduğu görüldü. Başlangıçtan bu yana dikkatle izlenen kafa içi basınç ve beyin elektriksel aktivitesinde olumsuz bir değişim gözlenmemektedir. Tatlıses’in fizik tedavi uygulamaları devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Tatlıses’in gece boyunca yapılan izleniminde de bir sorunun saptanmadığını kaydeden Çuhadaroğlu, hastane yönetimi ve ailenin kararıyla başlangıçtan bu yana hastanede kalan aile fertlerinin sabah itibariyle evlerine döndüğünü belirtti.

Çuhadaroğlu, ziyaret kısıtlaması devam ettiği sürece, aile fertleri ve sevenlerinin hastane yönetimi tarafından düzenli olarak bilgilendirileceğini bildirdi.

Haberin Devamı