Magazin Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya 'Ceylan kızma kızım'

Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya 'Ceylan kızma kızım'

Paylaş
Tatlıses'ten Ceylan Çapa'ya 'Ceylan kızma kızım'

Geçtiğimiz günlerde Baba-oğul Tatlısesler Ceylan Çapa'yı sosyal medyadan topa tutmuştu. Şimdilerde ise Tatlıses 'Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar!' sözünün Ceylan Çapa ile hiçbir ilgisinin bulunmadığını iddia ediyor


Ceylan Çapa, İdo Tatlıses ile aşk yaşadığı haberlerini yalanlarken, "İsmi neydi? İdo muyd, ibo muydu! Hiç tanımıyorum" deyince hem İdo hem de İbrahim Tatlıses ağır yanıtlar vermişti.

Tatlıses'in 'Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar! sözlerine alınan Çapa "Hayranı olduğum sanatçının hele ki kız çocuğu sahibi bir ababnın hakkımda paylaştığı onur kırıcı bu sözleri beni ve ailemi derinden üzmüştür" dedi.

'Kızım Ceylan onurun kırılmasın!'



Çapa'nın sitemi karşısında sessiz kalmayan Tatlıses, "Yaptığım paylaşımın İdo'nun özel hayatıyla hiç ilgisi yoktur. Kızım Ceylan hiç onurun kırılmasın. Sevgili basın mensupları olayı başka yerlere çekmeyin" diye konuştu.


TATLISESLER'İ KIZDIRMIŞTI


Ceylan Çapa'nın bu yorumuna önce İdo Tatlıses Instagram hesabından yanıt verdi. İdo Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisinin yanağını okşarken çekilen bir fotoğrafı paylaşıp altına şunu yazdı:

'HAYATA 1-0 ÖNDE BAŞLADIM'


“Şükürler olsun ki İbrahim Tatlıses ’in ve Derya Tuna' nın oğlu olarak gözümü açtığım hayata 1-0 önde başladım. Bu konuda mütevazilik edemeyeceğim. Allah ’ın yazdığı bu! Hamdolsun ki önce Allah ’ın sonra babamın sayesinde 19 yaşıma kadar maddi ve manevi olarak en güzel hayatı yaşadım. O yaştan sonrada manevi olarak ailemin gücü her zaman arkamda ve maddi olarak Rabbim ’in izniyle kendi imkanlarımla yaşamaya devam ediyorum. Bu kadar özelimi kimse bilmeyebilir, kabulümdür. Ailem ve benimle tanışmıyor olabilirler, bu da kabulümdür. Ama duymamış olmaları? Neyse birileri daha duymuş oldu. Bizi bilenlere ve bilmeyenlere sevgi ve saygılarımla. ”

ASLAN VE CEYLAN


İbrahim Tatlıses ise Instagram hesabından bir aslanın, bir ceylana saldırı anının fotoğrafını paylaşıp altına 'Urfa'nın Etrafı' türküsünden "Gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar..." sözünü yazdı.




TATLISES -ÇAPA ATIŞMASINA DEMET DE KATILMIŞTI


İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses ve Ceylan Çapa arasındaki polemiğe Demet Akalın da katıldı. ‘Rakipsiz’ albümünü çıkaran Akalın, İdo Tatlıses'in İnstagram hesabında paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'lı fotoğrafın altında “Senin efendiliğin, senin kibarlığın o züppelerin hiçbirinde yok! K.çını yesinler hadi bakıyım ordan sen gerçek prenseslere layıksın sadece kendin olduğun için güzel kalpli bi çocuk olduğun için sakın unutma” notunu düşmüştü.

Haberin Devamı