Magazin Tatlıses vurulduktan sonra ilk ne söyledi?

Tatlıses vurulduktan sonra ilk ne söyledi?

Paylaş
Tatlıses vurulduktan sonra ilk ne söyledi?

İbrahim Tatlıses'in yayın ekibinden olaya tanık bir isim yaşananları anlattı...

İşte yaşananlar: " Şişli Maslak Büyükdere Caddesi’ndeki Nurol Plaza’nın alt katında bulunan Beyaz TV’ye ait stüdyoda çekilen İbo Show'a Kutsi ve Deniz Seki konuktu. Program bitiminde konuklardan önce İbrahim Bey ve Damla Hanım çıktı. Deniz Seki ve Kutsi içeride sohbet ediyordu. Haber geldi, 'İbrahim Bey vuruldu' diye.

>> VURULMADAN 10 DAKİKA ÖNCE >> VİDEO

>>DERYA TUNA'DAN AÇIKLAMA GELDİ!
>>SOL TARAFI TAMAMEN FELÇTİ

Şaka zannettik. Baktık ki güvenlikçi panik içinde hemen indik. Doğruymuş. Eyüp Abi (Tatlıses'in menajeri) ambulans çağırdı. 2 ayrı ambulans geldi. Bazı gazeteciler televizyoncular vardı. Görüntü alınmasın diye çevresini sardık. Damla (Buket Çakıcı) kendinde değildi. Her yer kan içinde kalmıştı.

İŞTE İBO'NU O SÖZLERİ...

Sabah'ın haberine göre; İbrahim Beyin bilinci açıktı. Kesik kesik ama düzgün şekilde 'Olur mu yaaa? Olur mu hiç?' diye art arda tekrarlıyordu. Başının yanından girip çıkmış mermi. İbrahim Bey, tomografide doktorun 'Elimi sık, ayağını tut' gibi sorularına tepki vermiş

Arabanın içinde vurmuşlar. Şoförü şans eseri isabet almamış. Zaten İbrahim Bey hissetmiş ve başını hemen yere eğmiş. Eğilmese çok daha fazla kurşun yiyecekmiş. Birinci ambulans İbrahim Bey'i diğeri Damla'yı aldı. Oğlu İdo'ya haber verdik.

Derya Hanım'la birlikte kısa sürede ardımızdan geldiler. Hastaneye girince hemen acil müdahale yapıldı. Beyinde kanama var dediler. Sonrasında sedyeyle uzaklaştırdılar bizden..."

2

Haberin Devamı