Gündem Tatlıses'in asistanı saldırı anını anlattı

Tatlıses'in asistanı saldırı anını anlattı

Paylaş
Tatlıses'in asistanı saldırı anını anlattı

Türkücü İbrahim Tatlıses'e yapılan silahlı saldırıda yaralanan asistanı Damla Buket Çakıcı'nın ifadesi Cinayet Büro Amirliği dedektifleri tarafından hastanede alındı

Hasta odasında ifade veren Damla Buket Çakıcı "Otomobille yeni hareket etmiştik. Birden sesler duydum. Boynumda bir acı hissedince çığlık attım. Sanırım İbrahim Tatlıses benim çığlığımla arkaya doğru döndüğünde başından vuruldu. Şoför bir an yavaşlayınca bizi hastaneye götür diye bağırdım" dedi.

Haberin Devamı

Maslak Acıbadem Hastanesi’nde doktorlardan alınan özel izinle ifadesi alınan Damla Buket Çakıcı, olay anını şöyle anlattı:

"Program gayet iyi geçmişti. Ben İbrahim Bey’i kulisten izliyordum. Programın bitiminin ardından bir süre dinlendi. Daha sonra korumalarına hazırlık yapmalarını binadan ayrılacağı talimatını verdi. Hep birlikte çekimin yapıldığı binadan çıktık. Korumalar bizi kapıda bekliyordu. Çıkışta iki hayranı İbrahim Bey’in fotoğrafını çekmek istedi. İbrahim Bey onları kırmadı. Daha sonra otomobile bindik. Daha yeni hareket etmişken birden silah sesleri duydum.

Her şey saniyeler içinde oldu. Boynumda bir acı duyunca gayri ihtiyari çığlık attım. Sanırım İbrahim Bey benim çığlığım üzerine arkaya döndüğü sırada vuruldu. Onun da yaralandığını görünce paniğim gittikçe arttı. Şoför bir an için yavaşlamıştı. Ona ’bas gaza bizi hastaneye yetiştir’ diye bağırdım. Şoför arkadaki korumaları telefonla arayarak bizim araçtaki durumu anlattı ve hemen kendilerine yetişerek eskortluk yapmaları istedi."

Haberin Devamı

Asistan Damla Buket Çakıcı polisin kendisine saldırının nedeniyle ilgili sorularına ise "İbrahim Bey böyle bir saldırı beklemiyordu. Kim ya da kimlerin hangi amaçla yaptığını bilmiyorum" dedi.

Polis, hastanede İbrahim Tatlıses’in oğlu Ahmet Tatlı’nın da ifadesini aldı. Polis Ahmet Tatlı’ya babasına saldıranların kimler olduğunu bilip bilmediğini sordu. Ahmet Tatlı, babasına kimlerin saldırdığını bilmediğini söyledi.

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)