Magazin Tatlıses'in evlat hasreti

Tatlıses'in evlat hasreti

Paylaş
Tatlıses'in evlat hasreti

Ünlü sanatçının oğlu Ahmet'e, "İdo keşke gelse, onun kokusunu özledim" dediği öğrenildi

14 Mart'ta program çıkışında silahlı saldırıya uğradıktan sonra sol tarafı tutmayan ve Almanya'da fizik tedavisi süren İbrahim Tatlıses'ten iyi haberler gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçının menajeri Eyüp Kanat son günlerde iddia edilen: "İbrahim Tatlıses yürüyor, müzik dinliyor, canı çiğ köfte çekiyor" gibi haberleri kesin bir dille yalanladı. Kanat, Tatlıses'in sağlığı ile ilgili şöyle konuştu:

"İbrahim Bey'in tedavisi tüm hızı ile devam ediyor, her geçen gün iyiye gidiyor. iPod'tan müzik dinlediği kesinlikle yalan, çiğ köfte istediği de yalan.

Yürümesine gelince, kısa kısa yürüyüşler yapıyor ama sadece yattığı yataktan tuvalet ihtiyacını gidermesi için kullandığı mesafeyi yürüyebiliyor. Sevenleri üzülmesin, her şey da ha iyi ola cak, kimse bizden dualarını eksik etmesin."

İYİ MORAL OLUR

Bu arada Tatlıses'in küçük oğlu İdo'yu çok özlediği gelen bilgiler arasında. Ünlü sanatçının büyük oğlu Ahmet Tatlı'ya, "İdo'yu Türkiye'den yanıma getirin, kokusunu özledim, bana iyi moral olacaktır eminim. İdo'ya ihtiyacım var" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

İdo' nun hafta başında ağır bir grip enfeksiyonuna kapıldığı ve hastalığı ile mücadele ettiği için Almanya 'ya babasının yanına gidemediği söyleniyor. İdo' nun annesi Derya Tuna konu hakkında, "Oğlumu Almanya'ya tek başına göndermeyeceğim. İdo iyileşir iyileşmez babasının yanına gideceğiz" dedi.