Magazin Tatlıses'in ilk eşi konuştu

Tatlıses'in ilk eşi konuştu

Paylaş
Tatlıses'in ilk eşi konuştu

İsmen bilinen ama hiç ortalarda görünmeyen Adalet Tatlıses eşi İbrahim Tatlıses'in 3 ay önce kendisine 'hakkını helal et' dediğini söyledi

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Hanım olayı duyar duymaz Şanlıurfa'dan geldi. Dün kendisiyle sohbetimizde en son ne zaman görüştüklerini sordum. Üzgün bir ses tonuyla, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Oğlumuz Ahmet'in bebeği oldu 3 ay önce. Ben hemen İstanbul'a, onların evine geldim. Sonra İbrahim Bey'e sevdiği Urfa yemeklerini yapıp çağırdım. Geldi torunu görüp kulağına ezan okudu. Çocuklar rica etti, 'Adını sen koy baba ' deyince güldü; 'Bu da babası gibi Ahmet olsun' dedi. Gece ayrılırken sanki içine doğmuş gibi 'Adalet Hanım. Kime ne zaman olacağı belli olmuyor, hakkını helal et' dedi.

Onu gizlice Hac listesine yazdırmıştım. Vakti gelince sürpriz yapıp açıklayacak, Mekke'ye gidip hacı olmasını sağlayacaktım. İbrahim Bey güçlü insandır Cenabıhak sayesinde atlatacağına eminim" Büyük oğlu Ahmet Tatlı ise, "Savaş Abi büyük bir bilgi kirliliği var.

Her kafadan bir ses çıkıyor. İşin polisiye kısmı emniyetimizi ilgilendirir. Şu an önemli olan babamın sağlığına kavuşması" dedi. (Savaş Ay-Sabah)

Haberin Devamı