Gündem Tatlıses'in ortağı canlı yayında konuştu

Tatlıses'in ortağı canlı yayında konuştu

Paylaş
Tatlıses'in ortağı canlı yayında konuştu

İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'taki Erbil kentinde iş yaptığı ortaklarından Düzgün Beyaz, CNN Türk'te İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı ile ilgili soruları yanıtladı

İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak’taki Erbil kentinde iş yaptığı ortaklarından Düzgün Beyaz, CNN Türk'te İbrahim Tatlıses'in uğradığı silahlı saldırı ile ilgili soruları yanıtladı.

Haberin Devamı

>> İBO'NUN ORTAĞINDAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in tehdit edilmediğini söyleyen Beyaz yarın Türkiye'ye geleceğini belirterek şunları söyledi:

- İbrahim Tatlıses'e Kuzey Irak'ta maddi konuda verilen sözler yerine getirilmedi.

- Tatlıses'in projesi 200 milyon dolarlık bir proje, satış yapıldıktan sonra. Maliyet hesabı yapıldıktan sonra geriye kalan parayı İbrahim Tatlıses alacaktı. İbrahim Tatlıses şu ana kadar çok az bir para alabildi.

- Tatlıses herhangi bir bir tehdit almıyordu.

- Türkiye'ye gelmek istedim, ama bugün gelemedim. Yarın Türkiye'de olacağım.

SALDIRI SABAHI TATLISES İLE KAHVALTI YAPAN PARLAK KONUŞTU

Komedi Dükkanı’nın yönetmeni Fırat Parlak Tatlıses ile olan 15 yıllık dostluğunu anlattı: "Antalya’daki konser sonrası sabah kahvaltı yaptık. Akşam programı olduğu için birlikte olamadık. Olayı duyduğumda inanamadım. Kafasında vurulduğunu ancak yaşadığını duyunca şaşırdım. Şaka yaptıklarını düşündüm.

Haberin Devamı

Biz iş ile ilgili konuşmazdık. Özellikle o konuları konuşmuyorduk. Bana çok kızardı. Senin ne işin olur diyordu. Genellikle sinema konuşurduk. Geçen hafta da reklam filmi çekmiştik, onun hakkında konuştuk."

Savcılığa şikayet dilekçesi verdiği ve tehdit edildiği hakkındaki iddiaların sorulması üzerine Parlak “Biz o konuları hiç konuşmazdık” dedi.

Korumalar hakkındaki soru üzerine ise "İbrahim Tatlıses biraz delidir o konularda. ‘Ben korumaları korurum” diyordu” cevabını verdi.

Parlak Tatlıses’in milletvekili aday adayı olması konusundaki soruları ise "O konuda bir bilgim yok" diyerek yanıtladı.