Magazin Tatlıtuğ izdiham yarattı!

Tatlıtuğ izdiham yarattı!

Paylaş
Tatlıtuğ izdiham yarattı!

Mersin'de bir mağaza açılışına katılan Kıvanç Tatlıtuğ izdihama yol açtı. Çoğunluğu genç kız yaklaşık 2 bin kişi, ünlü oyuncuya dokunabilmek için birbiriyle yarıştı

Merkez Yenişehir İlçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki Platin Mega Store’un açılışına Kanal D'de yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Behlül’ karakteriyle hayranlarının gönlünde taht kuran Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı.

Haberin Devamı

Açılışta Tatlıtuğ'u görmek isteyen Mersinliler mağazaya adeta akın etti. Aşırı kalabalık nedeniyle özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra polis de açılışta önlem aldı, cadde araç trafiğine kapandı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un mağazaya gelmesi ile hareketlenen çoğunluğu genç kız yaklaşık 2 bin kişi, izdihama neden oldu. Güvenliği sağlamaya çalışan özel güvenlikçiler zor anlar yaşadı.

Mağazanın açılışı Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Macit Özcan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi, sanatçı Kıvanç Tatlıtuğ ile mağaza sahibi işadamı Reşat Uzunoğlu birlikte gerçekleştirdi.

Yoğunluk ve izdiham nedeni ile konuşmalarını yapılmadığı açılış sonrası özel güvenlik görevlileri, Kıvanç Tatlıtuğ’u mağazadan güçlükle çıkarttı. Açılışın ardından Dj. Hüseyin Karadayı çaldığı müziklerle gençleri coştururken, mağaza önüne getirilen bir vincin halatının yardımı ile bungee jumping de yapıldı.

Haberin Devamı