Magazin TAV çalışanları Tan Sağtürk ile dans etti

TAV çalışanları Tan Sağtürk ile dans etti

Paylaş
TAV çalışanları Tan Sağtürk ile dans etti

TAV Havalimanları Holding, 2010 faaliyet raporunu çalışanlarının dans fotoğrafları ile hazırladı

Tan Sağtürk’ün koreografisinde 3 aylık çalışmayla yapılan çekimlerde, çalışanlar hizmet sanatını dans ve finansalların diliyle anlattı. Her yıl sanatın farklı bir dalına yer veren TAV, 2010 faaliyet raporunda havalimanlarında hizmet sanatını en iyi anlatacak yolun dans olacağı fikriyle yola çıktı. Projede Sağtürk ve ekibinin her figür ve hareketi ayrı ayrı tasarladığı projede 2 binden fazla fotoğrag karesi çekildi.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen, hisselerin yaklaşık yüzde 40’ının İMKB’de işlem gördüğüne dikkat çekerek, "Yatırımcılara ve finans piyasası katılımcılarına şirketin gerek faaliyetleri gerekse finansal durumu hakkında bilgi verirken aynı zamanda faaliyet raporunu sanatla buluşturabilmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, şöyle devam etti: "Farklı düşünmek ve bu farklılığı hayata geçirmeye cesaret etmek kurum kültürümüzün temelinde yer alıyor.

Ünlü koreograf Tan Sağtürk ve ekibi, çalışanlarımızın işlerini yaparken aldıkları keyfi figürler ile betimledi. Fotoğraf kareleri ise bu anları resmetti." ÖDÜL AVCISI Şirket, faaliyet raporlarında 2007’de Buket Uzuner’in ’İstanbullular’ romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de Kerem Görsev ile caz müziğin esintilerini havalimanları ile buluşturmuş, 2009’da ise Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, TAV çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarını faaliyet raporuna taşımıştı. Bu çalışmalar 13 farklı dalda uluslararası ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı