Tavuk eti kadın kalbini koruyor
Amerika Harvard Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma tavuk eti tüketiminin kadınlarda kalp krizi riskini azalttığını gösterdi
28 Ağustos 2010 , Cumartesi 05:00
26 yıl süren araştırmada bilimadamları 84 bin kadının beslenme biçimlerini inceledi. Araştırma sonucuna göre, tavuk eti tüketen kadınların kalp krizi riski yüzde 19 oranında düşüyor. Ayrıca günde 2 kez kırmızı et tüketen kadınlarda kalp krizi riski, yüzde 30 daha yüksek. AA
Haberin Devamı
BUNLARI DA OKUYUN
- Rüzgarlı havaya dikkat! Uzmanı uyardı: Bunu yapıyorsanız aniden felç olabilirsiniz!
- Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’
- Primer İmmün Yetmezlik haftasına dikkat çekmek için balon uçurma şenliği yapılacak
- Diz ağrınızın nedeni kireçlenme olabilir
- Mevsim geçişlerinde dikkat! Çocuklarda sık görülüyor, bol bol su içmek önemli!