Türkiye (Son Dakika) 'Tavuk' kavgası: 3 ölü, 2 yaralı!

'Tavuk' kavgası: 3 ölü, 2 yaralı!

Paylaş
'Tavuk' kavgası: 3 ölü, 2 yaralı!

Adana'da komşu iki aile arasında tavuğun bahçeye girmesi nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Komşu iki aile arasında, tavuğun bahçeye girmesi nedeniyle çıktığı öne sürülen kavgada tabancayla vurulan 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgeye göre, merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Çınarlı Mahallesi’nde iki çocuk, bahçeye tavuk girmesi yüzünden kavga etti. Kavgayı gören çocukların yakınları da sokağa çıkarak karşılıklı tartıştı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar, birbirlerine tabancayla ateş etti. Kurşun isabet etmesi sonucu yaralanan Yüksel Y, Kadir Ö, Metin B, Orhan B. ve Enis B, çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yüksel Y. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Kadir Ö. ve Metin B. ise özel bir hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

5'İ YAKALANDI, 3'Ü KAÇTI


Olaya karıştıkları iddia edilen 8 zanlıdan 5’inin yakalandığı, kaçan 3 şüphelinin arandığı bildirildi. Kavganın yaşandığı yerde çok sayıda mermi kovanı bulan polis ekipleri, Küçükdikili Çınarları Mahallesi ve yaralıların bulunduğu hastanelerde önlem adı.

AA

Haberin Devamı