Türkiye (Son Dakika) Tavuk parası için...

Tavuk parası için...

Paylaş
Tavuk parası için...

Iğdır'da 2 yıl önce başı taşla ezilerek öldürülen 80 yaşındaki Kurban Bay'ın cinayet şüphelisi olarak komşusu 28 yaşındaki İdris Sağın yakalandı. Kurban Bay'ı aldığı tavukların parasını ödeyemeyince hakaret ettiği için öldürdüğünü itiraf eden Sağın tutuklandı

Karakoyunlu ilçesinde yaşayan ve çiftçilik yapan 10 çocuk babası Kurban Bay, 4 Ekim 2013 günü Değirmenönü yakınında bir tarlada başı taşla ezilerek öldürüldü. Asayiş Şube Müdürlüğü ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekpileri 2 yıl sonra Kurban Bay’ı öldüren cinayet şüphelisinin komşusu İdris Sağın olduğunu belirledi.

Gözaltına alının evli ve 2 çocuk babası çobanlık yapan İdris Sağın emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf etti. İdris Sağın her biri 15 liradan 10 tavuk aldığını, 150 lirayı ödeyemediğini bu nedenle cinayeti işlediğini söyledi.

İdris Sağın’ın ifadesinde "Kurban Bay’a tavukların parasını daha sonra ödeyeceğimi bildirdim. Ama beni beni her gördüğünde para istiyordu. Veremeyeceğimi söyleyince de hakaret ve küfür ediyordu. Olay günü tarlada karşılaştık. Bana küfür etti. Bende yerden aldığım taşla öldürdüm" dedi.

İdris Sağın, çıkarıldığı mahkemede kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suat DENİZ/IĞDIR, (DHA)

Haberin Devamı