Spor Tayfur'un yardımcıları belli oldu

Tayfur'un yardımcıları belli oldu

Paylaş
Tayfur'un yardımcıları belli oldu

Beşiktaş'ta Bernd Schuster'in istifasının ardından sezon sonuna kadar takımın başında bulunacak Tayfur Havutçu'nun yardımcıları belli oldu

Sezon sonuna kadar teknik direktör olarak görev alan Tayfur Havutçu’nun yardımcılıklarını Zafer Öğer ve Ömer Gülen yapacak.

Son dönemlerde A takımında kaleci antrenörü olarak görev yapan ve sezon başında da bu görevini sürdüren Zafer Öğer, Schuster döneminde futbol komitesine bağlı olarak oluşturulan, BJK Futbol Takımları Kaleci Departmanı Koordinatörlüğü’ne getirilmişti.

Tecrübeli çalıştırıcı, Alman teknik adamın ayrılmasının ardından A takımında tekrar görev almış oldu. Tayfur Havutçu’nun yardımcısı olarak görev alacak bir diğer isim Ömer Gülen ise altyapı teknik kadrosu içinde yer alıyordu.

410 GÜN SONRA GÖREVDE

Beşiktaş’ta Bernd Schuster’in görevinden ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe getirilen Tayfur Havutçu, 19 Mart Cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçıyla tam 410 gün sonra takımın başında sahaya çıkacak.

Fransız teknik adam Tigana’nın ayrılmasından sonra 19 Mayıs 2007’de Ankaraspor, 25 Mayıs 2007’de de Kayserispor maçlarında takımı yöneten Havutçu, geçen sezon da Mustafa Denizli’nin operasyon geçirmesinin ardından 5 Şubat 2010’da Gençlerbirliği maçında takımın başına geçmişti.

Beşiktaş, Havutçu’nun teknik sorumlu olarak çıktığı 3 maçın 2’sini kazanırken, 1’ini ise kaybetmişti. Havutçu yönetiminde 2007’de evinde Ankaraspor’u 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, deplasmanda Kayserispor’a ise 3-0 yenilmişti.

Beşiktaş, geçen sezon İstanbul’da Havutçu yönetiminde çıktığı maçta Gençlerbirliği’ni 4-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Haberin Devamı