Magazin Taylor Hickson kimdir? Kaç yaşında? Sette feci kaza!

Taylor Hickson kimdir? Kaç yaşında? Sette feci kaza!

Paylaş
Taylor Hickson kimdir? Kaç yaşında? Sette feci kaza!

Güzel oyuncu Taylor Hickson talihsiz bir kaza sonucu hayatının şokunu yaşadı. Sette cam panel düşmesi sonucu yüzüne 70 dikiş atılan  Taylor Hickson'in kariyeri bitme noktasına geldi. Peki,  Taylor Hickson kimdir ve kaç yaşında?

Bu zamana kadar birçok ünlü oyuncu set kazası geçirmiştir ama bu seferki maalesef derin izler bırakan cinsten... Kanadalı ünlü oyuncu Taylor Hickson, film çekimleri esnasında büyük bir kaza geçirdi ve yüzüne tam 70 dikiş atıldı. Ona bu derin acıyı yaşatan sebep ise cam panelin üzerine düşmesiydi.



Ünlü oyuncunun yüzünde derin kesikler oluştu. Hickson hastaneye kaldrıldı, oyuncuya müdahale edildi ama kazanın izleri geçmiş değil. 20 yaşındaki oyuncu şimdi yapım şirketine dava açmaya hazırlanıyor.

TAYLOR HICKSON KİMDİR?


Taylor Hickson 11 Aralık 1997 yılında Kanada'nın Kelowna kentinde doğdu. Taylor Hickson, Russell ve Shannon çiftinin 4 çocuğundan biri... Kardeşlerinin ismi ise; Tianna, Tiernan ve Tyson...

2o yaşındaki oyuncu bugüne kadar, Everything, Residue, Hunting Pignut, Aftermath, Deadpool ve Blackway filmlerinde rol aldı.

Haberin Devamı