Spor Taylor Rochestie Kızılyıldız'da

Taylor Rochestie Kızılyıldız'da

Paylaş
Taylor Rochestie Kızılyıldız'da

THY Euroleague ekiplerinden Kızılyıldız, Alphonso Ford Ödüllü Amerikalı oyun kurucu Taylor Rochestie'yi kadrosuna kattı.

Sırbistan'ın THY Euroleague'deki temsilcisi Kızılyıldız, daha önce ülkemizde de forma giymiş olan tecrübeli oyun kurucu Taylor Rochestie ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Taylor Rochestie, geçtiğimiz sezon formasını giydiği Lokomotiv Kuban ile 7DAYS EuroCup'ta 11.4 sayı, 3.2 asist, 1.7 ribaunt istatistikleriyle oynarken takımıyla mücadele ettiği VTB Ligi'nde de 12.5 sayı, 3.9 asist, 1.9 ribaunt ortalamaları yakalamıştı.

THY Euroleague'de bugüne kadar Laboral Kutxa, Montepaschi Siena, Nizhny Novgorod ve Maccabi Tel Aviv formalarıyla 45 karşılaşmaya çıkan Rochestie, bu karşılaşmalarda 13.5 sayı ortalama yakalarken 2015 yılında da Nizhny Novgorod formasıyla elde ettiği 18.9 sayı ortalamayla Euroleague'de en skorer oyuncuya verilen Alphonso Ford Ödülü'nü kazanmayı başarmıştı.

Karadağ vatandaşlığı da bulunan Amerikalı oyuncu, Avrupa kariyerinin başlangıç aşamasında, 2010-2011 sezonunun ilk yarısında ülkemizde Galatasaray forması da giymişti.

Haberin Devamı