Dünya Taze çift Ferrari'yi böyle parçaladı

Taze çift Ferrari'yi böyle parçaladı

Paylaş
Taze çift Ferrari'yi böyle parçaladı

İtalya'da nikah salonundan çıkan çift, düğün yerine giderken kiraladıkları Ferrari'yle böyle kaza yaptı

İtalya'da bir gelin ve damat neşe içinde nikâh salonundan çıkıp evliliklerini kutlamak için düzenlenen partiye giderken, yeni hayat planlarını mahveden bir kaza geçirdi. Çift kutlama için kiraladıkları lüks Ferrari'yi tam ortasından bir direğe bindirdi.

İsimleri yasal nedenlerden dolayı açıklanamayan çift, lüks araba Ferrari Testarossa’yı bir saatliğine kiralamak için yaklaşık 1210 TL harcadı, böylece ülkenin kuzeyinde bulunan Treviso’daki partiye gidebileceklerdi. Ancak bu süper arabayla sadece birkaç kilometre gittikten sonra damatın kullandığı araba yoldan çıktı ve bir trafik ışığına çarptı.

Kazayı araştıran polis memuruna göre çift yaklaşık 48 bin 500 TL’ye denk gelen sigorta depozitosu ödemek için imza atmış olmalı ve muhtemelen bunda bir değişiklik yapamayacaklar. Damada kamu malına verdiği zarardan ötürü kesilen yaklaşık 121 TL’lik ceza da her şeyin üstüne tuz biber ekti.

Yetkili “İkisi de içkili değildi ancak böyle bir arabada küçücük bir hatanın bile bedeli çok pahalıya patlayabilir” diye konuşuyor.

(Radikal)

Haberin Devamı