Magazin Tazminat davası açacak

Tazminat davası açacak

Paylaş
Tazminat davası açacak

Cipine emniyet tarafından el konulan şarkıcı Sibel Can'ın, olaydan sorumlu tuttuğu otomotiv firmasına maddi ve manevi tazminat davası açacağı bildirildi

Sibel Can’ın medya iletişim danışmanı Filiz Öcal tarafından yapılan yazılı açıklamada, şarkıcının bugün Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, kendisiyle ilgisi olmayan bir konuda ifade verdiği belirtildi.

>>> SİBEL CAN'IN CİPİNE POLİS EL KOYDU


Can’ın, 2009’da bir otomotiv şirketinden, tüm yasal işlemleri yapılıp, bedeli ödenmek suretiyle bir araç satın aldığı aktarılan açıklamada, aracın Türkiye’ye ithaliyle ilgili sonradan sorunlar ortaya çıktığı, Emniyet Müdürlüğü’nce Can’dan satın alma evrak ve belgelerinin istendiği, şarkıcının da tüm yasal evrakı emniyete teslim ederek araç alımı konusunda bilgi verdiği kaydedildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Araçla ilgili faturalar ve diğer belgeler Emniyet Müdürlüğü’ne sunulmuştur. İthalatçı firmadan kaynaklanan soruşturma sebebiyle Emniyet Müdürlüğü’ne giderek bilgi ve belge sunan sanatçımızın bu durumu basına farklı yansımış ve sanatçımız bu durumdan büyük üzüntü duymuştur. Sibel Can, kamuoyu önünde farklı yansımalara sebep olan ve sorumluluğu otomotiv firmasına ait bu durumla ilgili maddi ve manevi tazminat davası açacak, yasal haklarını kullanacaktır." İstanbul’da fiyatı düşük gösterilerek, lüks tüketim ve gümrük vergisi düşük ödenen araçlara yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, şarkıcı Sibel Can’ın cipine el konulmuştu.

AA

Haberin Devamı