Magazin Tazminat isterken tazminat ödeyecek

Tazminat isterken tazminat ödeyecek

Paylaş
Tazminat isterken tazminat ödeyecek

Şahnaz Çakıralp evlendikten 2 ay sonra boşanmaya karar verdiği Prof. Dr. Murat Öncel için “Profesör bile değil” demiş ve tazminat talep etmişti

Çift dün boşandı. Tazminat isteği reddedilen Şahnaz Çakıralp hakaret ettiği gerekçesiyle 50 bin lira ceza aldı.

‘Profesör bile değil’ demişti

Oyuncu Şahnaz Çakıralp (38), 29 Mayıs 2011’de evlendiği kendisinden 16 yaş büyük göz doktoru Prof. Dr. Murat Öncel’den (54), 2 ay sonra boşanmaya karar vermişti. Ayrıca Prof. Dr. Murat Öncel için “Profesör bile değil, yalan söylüyor. Bu evlilikte karı-koca ilişkisi diye bir şey yaşamadım. Yani bu evlilik iptal bile olabilir. Kanunda böyle bir madde de var” demişti. Şahnaz Çakıralp, eşinden 3 milyon lira tazminat ve 50 bin lira nafaka talep etmişti.

Tehdit davası da var

Prof. Dr. Murat Öncel de, Şahnaz Çakıralp’in sözleri üzerine 2 yıl 8 ay hapis istemiyle hakaret davası açmıştı. Mahkeme dün Şahnaz Çakıralp ile Prof. Dr. Murat Öncel’in boşanmasına karar verdi. Ancak Şahnaz Çakıralp talep ettiği tazminat ve nafakayı alamadı. Ayrıca Şahnaz Çakıralp’in eşine hakaret ettiği gerekçesiyle 50 bin lira tazminat ödemesine karar verildi. Prof. Dr. Murat Öncel’in kendisini ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle Şahnaz Çakıralp’e açtığı başka bir dava ise devam ediyor.

POSTA

2

Haberin Devamı