Spor TBF'den Fenerbahçe toplantısı

TBF'den Fenerbahçe toplantısı

Paylaş
TBF'den Fenerbahçe toplantısı

Türkiye Basketbol Federasyonu, Fenerbahçe Doğuşlu 5 oyuncunun yaptığı açıklama ile çalkalanıyor. Melih Mahmutoğlu, Sinan Güler, Barış Hersek, Egehan Arna ve Ali Muhammed’in twitter hesaplarından yaptığı “Milli Takım’a gelmeyeceğiz” paylaşımı birçok kişiyi şaşırttı. Federasyonunun alacağı karar ise merakla bekleniyor.

Türkiye Basketbolu Fenerbahçe Doğuşlu 5 oyuncunun yaptığı açıklama ile çalkalanıyor. Sarı-Lacivertli oyuncuların, sosyal medya hesaplarından yaptığı toplu açıklama basketbol camiasında büyük yankı uyandırdı. Türk Milli Takımı’nın 24-26 Kasım tarihlerinde oynayacağı maçlarda oyuncular, Fenerbahçe Doğuş ile THY Euroleague’de oynama kararı aldı. Bu kararın ardından TBF’de adeta kırmızı alarm verildi. Nasıl bir tavır sergileneceği ise merakla bekleniyordu.

Basketbol Federasyonu’nun Fenerbahçeli oyuncuların açıklamasından kısa bir süre sonra bir metin hazırladığı öğrenildi. Ancak gergin olan ortamı daha da germemek adına bu açıklama bekletildi. Edinilen bilgilere göre Milli Takım yetkilileri, 7 Kasım’da açıklama yapmaya karar verdi. Ancak coach Ufuk Sarıca ile görüşmeden federasyon cephesi bir açıklama yapmak istemedi.

KRİTİK GÜN BUGÜN


Fenerbahçe Doğuş’un 5 oyuncusunun akıbeti ile ilgili kararın verileceği toplantının ise 8 Kasım Çarşamba günü öğleden sonra federasyon binasında yapılacağı öğrenildi. TBF yönetim kurulu, Milli Takım yetkilileri ve Coach Ufuk Sarıca’nın katılacağı toplantıda Sarı-Lacivertli oyuncular için kesin bir karar çıkacak. (Basketball.com.tr)

Haberin Devamı