Ekonomi TEB Bonus'la bedava İngilizce

TEB Bonus'la bedava İngilizce

Paylaş
TEB Bonus'la bedava İngilizce

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ve EFINST Dil Okulları daha fazla kişiye dil öğretmek için bir araya geldi

Sibel Eray

Haberin Devamı

İki yıl üst üste Avrupa’nın en iyi dil okulu seçilen EFINST Dil Okulları, internetten dil eğitimi verdiği ‘e-learning’ programını TEB Bonus kredi kartına sahip müşterilerine ücretsiz olarak verecek. Bu programdan yararlanmak için TEB Bonus kredi kartıyla aylık 200 liralık alışveriş yapma garantisi vermek yeterli olacak. EFINST Dil Okulları Kurucusu Bora Gündüzyeli her gün 300-400 kayıt aldıklarını belirterek bu programla 30 bin kişiye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Telefonla kayıt olanağı

Bora Gündüzyeli, “TEB, kendisini arayan kredi kartı müşterilerine call center’larından eğitimle ilgili bilgi veriyor ve kabul eden müşterilerini hemen kayıt ediyor. Sonrasında herşey bizim internet adresimizde devam ediyor. Öğrencimizi öncelikle seviye tespit sınavına alıyor ve seviyesini belirliyoruz. Daha sonra seviyesine uygun sınıfa yerleştiriyor ve ona bir şifre gönderiyoruz. Öğrenci istediği zaman istediği aralıklarla bu şifreyle eğitimine devam ediyor” dedi.

Haberin Devamı

Sertifika adrese gidiyor

Her ünitenin sonunda bir test olduğunu anlatan Bora Gündüzyeli, genel testten sonra öğrencinin o seviyeyi tamamladığını söyledi. Gündüzyeli, “Her seviyeden sonra öğrenciye Milli Eğitim Bakanlığı sertifikası gönderiyoruz. Eğitimler bir yıl sürüyor. Kayıtlar bu yılın aralık ayına kadar devam edecek” dedi. Gündüzyeli, öğrencilere canlı konuşma fırsatı da verdiklerini, öğrencinin, seviyesine uygun bir sınıfa girip öğrencileri ve öğretmeni görerek pratik yapabildiğini anlattı.

Bir bilgisayar yeterli

16 yaş üstüne yönelik programda kart sahibi İngilizce biliyorsa akrabasını önerebiliyor. “Bu eğitimi almak için bir bilgisayar, internet bağlantısı, mikrofon ve kamera yeterli” diyen Gündüzyeli, normalde aylık 400 liraya gelen bu eğitimin ücretsiz olarak sunulduğunu vurguladı.

TEB’in bu programa sosyal sorumululuk olarak baktığını ve programdan dolayı oldukça heyecan duyduğunu belirten Bora Gündüzyeli, dünyada örneği olmayan projeyle Türkiye’ye İngilizce öğreteceklerini kaydetti.

‘Kıbrıs öğrenci adası olabilir’

Haberin Devamı

Tüm dünyanın dil öğrenmek için her yıl Malta Adası’na gittiğini anlatan Bora Gündüzyeli “Kıbrıs neden bir öğrenci adası olmasın?” dedi. Bora Gündüzyeli, Kıbrıs’ı tüm dünyanın dil eğitim merkezi haline getirme hayali olduğunu söyledi. Bora Gündüzyeli, “Kıbrıs’ın 6 ay yaz okulu olabilme özelliği var. Bu, çok büyük bir proje. Mühim olan ada yönetiminin buna destek vermesi. Ondan sonra tüm dünyaya bunun tanıtımını yapabileceğiz” diye konuştu.