Faik Gürses Tebrikler Belediye
HABERİ PAYLAŞ

Tebrikler Belediye

Bu kadar gayriciddi, bu kadar sorumsuz, bu kadar laubali, bırakın maçı kazanmayı sahada yürümenin bile ciddiyetten çok uzak olduğu bir Beşiktaş’ın ruh halini daha fazla anlatamayız. Çünkü antrenörü bu yukarıda saydığım noktalara çanak tutmuş. Günü birlik getiriyor kupa maçına. Bir Allah’ın kulu da soran yok, hoca bu jübile maçı değil kupa maçı.

[[HAFTAYA]]

Bırakın prestiji ucunda 100 bin dolar var. 100 bin doları Schuster’in transfer taksidinden kesseniz kıyameti kopartır. Çünkü sorumsuz teknik adam futbolculardan sorumluluk bekleyemez. Beşiktaşlı futbolcu rahat değil. Çünkü rahat olmadığı sahaya çıktığından belli. Düşünün ilk yarıda sadece 11 korner atmışlar, 1 tane pozisyonu yok. Ne kanadı kanat, ne orta sahası orta saha, ne forveti forvet. Gaziantep Belediye sürpriz yapmadı.

Haberin Devamı

Belki 1 şut attı, gol oldu, 1 tane de kaçırdı. Ama onun dışında karşısında Beşiktaş olduğunu düşünen 13 krampon rakibin ciddiyetsizliğine ciddiyetle cevap verdi. Üstelik ligde mücadele ettiği ilk 11’inden 4 oyuncusunu da oynatmayarak. Hani bir yerde dalga da geçtiler. Çünkü Beşiktaş tam takımdı. Rakibin gelişigüzel ataklarını büyük bir ciddiyet içinde kestiler. Her oyuncusu bir diğer oyuncusunun yardımına koştu. 100 bin doları böyle kazandılar işte, alın teri ve emeklerini birleştirerek. Beşiktaş sadece para kaybetmedi, günden güne eriyor. Schuster’i karşıya alıp konuşmak anlamsız. Çünkü o nasıl olsa bildiğini okuyor. Artık Gençlerbirliği maçı daha da tehlikeli bir hal aldı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder