Gündem Tecavüz davasına aşk kanıtı

Tecavüz davasına aşk kanıtı

Paylaş
Tecavüz davasına aşk kanıtı

Burak Bedir, sevgilisinin kendisine tecavüz ettiği iddiasına karşılık öpüşürken çekildikleri fotoğrafları ortaya çıkardı

‘KARIM OLACAKSIN’ DEDİ

Haberin Devamı

Samsun’da 5 Ocak’ta ilaç içip intihar girişiminde bulunan liseli B.K. (17), kaldırıldığı hastanede kurtarılmıştı. B.K., hastaneye gelen polise “Sevgilim Burak Bedir geçen 30 Ekim’deki doğumgününde beni evine davet etti. Evde ‘Karım olacaksın’ diyerek bana tecavüz etti. Ertesi gün aramızda yüzük taktık. 4 Ocak’ta kavga ettik. Bunalıma girdim ve ölmek istedim. Bana tecavüz edip bunalıma sokan Burak Bedir’den şikayetçiyim” dedi.

‘'KENDİSİ DE İSTEDİ'

Burak Bedir, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede şöyle dedi: “Evlenmeye karar vermiştik. Doğum günümde B.K.’nın isteğiyle cinsel ilişkiye girdik. Hatta sonra 2 kez daha birlikte olduk. 29 Aralık’ta B.K.’nın Facebook’taki sayfasında eski sevgilisinin fotoğrafını ve mesajlarını görünce sinirlendim. B.K.’yı aradım, kavga ettik. Sonra ilaç içip intihar etmeye çalışmış.”

Haberin Devamı

Burak Bedir tutuklanarak cezaevine konuldu.

AİLESİ TESLİM ETTİ

Bir aydır cezaevinde bulunan ve hakkında 15 yıl hapis istemiyle dava açılan Burak Bedir, B.K.’nın tecavüz olayının gerçekleştiğini iddia ettiği 30 Ekim tarihinden sonra öpüşürken çektirdikleri ‘aşk fotoğraflarını’ ortaya çıkardı.

Burak Bedir, 2 Ocak tarihli bu fotoğrafları ve aşk mesajlarını ailesinin aracılığıyla savcılığa gönderdi. Burak Bedir önümüzdeki günlerde yargılanacak.

İsmail AKDUMAN/DHA