Türkiye (Son Dakika) Tecavüz eden eşini öldürdü!

Tecavüz eden eşini öldürdü!

Paylaş
Tecavüz eden eşini öldürdü!

Eşi Ömer G.'yi tabancayla vurarak öldüren ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan T.G.'nin, ifadesinde eşinin kendisini sürekli şiddet ve işkence uyguladığını, traktörün arkasına bağlayıp sürüklediğini öne sürdüğü öğrenildi

Burnu kırılan, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan T.G., ifadesinde "Beni sürekli hiç bir neden olmadan dövüyordu. Sopayla, tekme, tokat. Hiç acıması yoktu. Sürekli alkol alıyordu. Beni ahıra kilitleyip 4 gün aç susuz bıraktı. Bir ara beni kilitlediği yerden çıkartıp, traktörün arkasına iple bağladı ve sürükledi. Yere düşmeme rağmen sürüklemeye devam etti. Sonra da benim karşıma geçip sigara içti. Olay günü de tekel bayiine gidiyordu. Evde yalnız olduğum için korktuğumu söyledim. Beni de yanında götürdü. Tekel bayiinden içkileri benim almamı istedi. Ben karşı çıktım. Kızıp, bağırdı. Sonra eve geldiğimizde beni yine dövdü. Alkol almaya başladı. Sonra bir ara tabancasını bana verip, ’Al kendini vur öldür. Beni uğraştırma"dedi. Daha sonra beni dövüp, zorla ilişkiye girdi. Sabah saatlerine doğruda alkol nedeniyle sızdığını görünce tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

EŞİNİ VURDUKTAN SONRA KENDİSİNİ DİĞER ODAYA KİLİTLEMİŞ

Eşini vurduktan sonra kendisinin diğer odaya geçtiğini anlatan T.G.’nin ifadesinde, "Eşim ateş açtıktan sonra ben diğer odaya kaçtım. Çünkü çok korkuyordum, yine döver diye kapıyı da kilitledim. Sonra öldüğünü anlayınca İçeri Çumra Mahallesi’ndeki rahmetli kayınpederimizinden kalma eve geldim. Çünkü yaylada kalmadığımız dönemlerde orada kalıyorduk. Aynı evde kayınbiraderimde yaşıyor. Kayınbiraderim L.G., beni kanlar içinde görünce, ağabeyinin beni dövdüğünü sandı. Ağabeyinin yanına gitmek istedi. Bende onun işini bitirdim, öldürdüm dedim" dediği öğrenildi. T.G.’nin eşinden sürekli şiddet gördüğü içinde çocuklarının amcası L.G.’nin yanında kaldığı belirtildi.

Haberin Devamı

GÖRDÜĞÜ ŞİDDETE DAYANAMAYIP EVİ TERK ETMİŞ

T.G.’nin amcası Ertuğrul Yavuz, T.G.’nin yetim ve öksüz büyüdüğünü belirterek, "Yeğenimi biz büyüttük. Yaklaşık 11 yıl öncede evlendi. Eşinden şiddet gördüğü için bir ara çocuklarıyla birlikte bizim yanımıza geldi. Eşinin yakınları geldi, ikna ettiler eve geri dönmesi için, o da çocukları düşünüp geri döndü. Dün olaydan sonra yeğenimi gördüm, burnu kırıktı, morluk ve şişlikler vardı. Kolunu gösterdi, morluklar içindeydi" dedi.

DHA