Türkiye (Son Dakika) Tecavüz edip kameraya çektiler!

Tecavüz edip kameraya çektiler!

Paylaş
Tecavüz edip kameraya çektiler!

Adana'da kız çocuğu A.D.'yi silah tehdidiyle motosiklete bindirip götürdükleri narenciye bahçesinde 15 yaşındaki kıza tecavüz eden 3 kişi yakalandı. Şüphelilerden birinin cep telefonunda tecavüz görüntüleri ortaya çıktı

Merkez Yüreğir ilçesi Koza Mahallesi’nde geçen hafta meydana gelen olayda, A.D. kuaför salonunda çalışan bir yakınını ziyaret ettikten sonra evine dönerken, motosiklet üzerindeki 24 yaşındaki Mahmut D. ile aynı yaştaki Celil K. yolunu kesti. Silah zoruyla A.D.’yi motosiklete bindiren iki genç, Başak Mahallesi’ndeki arıtma tesisi yakınındaki narenciye bahçesine götürdü.

Haberin Devamı

İki şüpheli, telefonla aradıkları 17 yaşındaki O.T.’yi de bulundukları yere çağırdı. Üç erkek, yine tabanca gösterip öldürmekle tehdit ederek A.D.’ye tecavüz etti. Zanlılardan biri de tecavüz anlarını kameralı cep telefonuyla kaydetti. Daha sonra Mahmut D., yarı baygın haldeki kızın cep telefonu hattına 100 lira yükledi ve arkadaşlarıyla olay yerinden kaçtı.

Bir süre sonra kendine gelen A.D. eve gidip, durumu yakınlarına anlattı. Kızın ailesi polis merkezine gidip, şikayetçi oldu.

TUTUKLANDILAR

Olayı soruşturan ahlak bürosu ekipleri, şühpeliler Mahmut D., Celil K. ile O.T.’yi yakaladı. Zanlılardan O.T., Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Mahmut D. ile Celil K. ise Ahlak Bürosu’nda sorgulandı. O.T. ifadesinde tecavüz etmediklerini ileri sürdü, A.D.’nin kendi isteği ile birlikte olduklarını savunup, "İlişkiye girdim. Ama tecavüz etmedim. Kendisi benden kontör istedi, ben de aldım" diye kendini savundu.

Haberin Devamı

Suçlamayı kabul etmeyen zanlılardan birinin cep telefonunda ise tecavüz sırasında çekilmiş görüntüler ele geçirildi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Mahmut D., Celil K. ile O.T. tutuklandı.

DHA