Türkiye (Son Dakika) Tecavüz edip 'Parkta bulduk' dediler

Tecavüz edip 'Parkta bulduk' dediler

Paylaş
Tecavüz edip 'Parkta bulduk' dediler

Adana'da N.A. (14) ile İ.G.'ye (14) götürdükleri ıssız yerde tecavüz edip sonra da ailelerine 'Kızlarınızı parkta bulduk' diyerek teslim ettikleri ileri sürülen biri yaşı küçük 6 şüpheli yakalandı

N.A. ile İ.G. adlı kızlar iddiaya göre 19 Kasım’da akşam saatlerinde evlerine dönerken aynı semtte oturan 5 genç tarafından kaçırıldı.Kızları ıssız bir yere götüren gençler, sırayla tecavüz etti.

Haberin Devamı

Sabah saatlerine kadar kızları alıkoyan 5 şüpheli, N.A.’yı para karşılığı 2 kişiye pazarladı. Şüpheliler, sabah saatlerinde de kızları mahalleye getirerek çocuk parkına bıraktı. Şüpheliler, parkta karşılaştıkları kızlardan İ.G.’nin annesine ise "Kızları bulduk. Telefonlarını başka çocuklar almış. Biz o çocukları dövüp, telefonları da aldık" dedi.

Kızlardan N.A.’nın yaşadıklarını önce halasına, sonra da birlikte gittikleri Çocuk Şube Müdürlüğü’nde anlattı. Yaşı küçük kızların ifadelerinin ardından çalışma başlatan polis, tecavüz şüphelilerinden U.U. (19), S.Ç. (18), B.F.E. (23) ve Ö.Ö. (17) ile kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri ileri sürülen M.K. (25) ile A.A.’yı (21) yakaladı. Şüphelilerden Ş.Y.’nin (19) de arandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

DHA