Gündem Tecavüz ettiği çocukla kaçtı

Tecavüz ettiği çocukla kaçtı

Paylaş
Tecavüz ettiği çocukla kaçtı

50 yaşındaki adam hamile bıraktığı 14 yaşındaki kızla kaçtı

Trabzon'da tecavüz ederek hamile bıraktığı 14 yaşındaki D.S. adlı kızla kaçan 2 çocuk babası A.Ç., Rize'de yakalandı. A.Ç., sevk edildiği mahkeme tarafından ‘Çocuğun nitelikli istismarı' suçundan tutuklandı.

Haberin Devamı

Olay bir süre önce, Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde oturan D.S.'nin hamile olduğunun anlaşılması üzerine ortaya çıktı. D.S. köyünün yaylasında bakkal A.Ç.'nin, geçen yıl Eylül ayında kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

A.Ç. ifadesinde, “Benimle evlenmek istediğini söylüyordu. Yaşı büyük olduğu için kabul etmiyordum. Yaylada inek otlatmaya gittiğim sırada gelip benimle ilişkiye girdi. Engel olamadım” dedi. D.S., olayın ortaya çıkması ardından Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alındı. A.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Ancak D.S. kısa süre sonra kaldığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Yurdu'ndan kaçarak kayıplara karıştı.

Kapsamlı soruturma başlatan polis, D.S.'nin, A.Ç. ile buluşarak il dışına çıktığı bilgisine ulaştı.

Haberin Devamı

D.S. ve A.Ç., polis ve jandarmanın ortak operasyonu ile Rize'de yakalandı. 18 haftalık hamile olduğu belirtilen D.S., Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerince koruma altına alındı.

A.Ç. ise, Akçabaat'ta sevk edildiği mahkeme tarafından ‘Çocuğun nitelikli istismarı' suçundan tutuklandı.

DHA