Gündem 'Tecavüz ettik, bacımsın affet'

'Tecavüz ettik, bacımsın affet'

Paylaş
'Tecavüz ettik, bacımsın affet'

2 yıl önce müzikholden kadın kaçıran Nurçinler çetesine ilişkin çarpıcı detaylar ortaya çıktı

İstanbul Avcılar'da 2 yıl önce müzikholden kadın kaçırıp Türkiye'nin gündemine oturan, ardından Özbeyler çetesi çıkan savaşta 2 ferdi öldürülen Nurçinler çetesine ilişkin çarpıcı detaylar.

Zanlıların, müzikholden kaçırdıkları C.K. adlı kadına tecavüz ettikten sonra 'Biz ettik sen etme, bacımızsın, kardeşimizsin, bu iş tatlıya bağlayalım' dediğine ilişkin bilgiler soruşturma dosyasında yer aldı.

DEHŞET GECESİ

C.K. dehşet gecesini şöyle anlattı: 'Tecavüz sonrası C.N., 'Biz ettik sen etme, bir hata yaptık gel bu işi tatlıya bağlayalım, yoksa bu işin sonu çok kötü olur' dedi.'

Genç kadın tecavüzcülerden birini de bacağındaki benden teşhis etmiş. Olay sonrası tutuklanan 6 kişinin 55 yıl hapsi isteniyor.

Grup, yargı sürecini etkilemek için mahkeme üyelerine de ulaşmaya çalışmış. Cengiz Nurçin ile A.A. arasındaki mahkemeyi etkilemeye ilişkin görüşme şöyle:

C.N: O sü..k için de zaten Bekir görüşmeler yapıyor oldu olmadı mekancıyla takılıyorlarmış zaten ona da bir kılıf uyduracağız.
A.A: Abi gereken yapılacak. Valla bu mahkeme tahliye bekliyoruz.
C.N: Tahliye bekliyoruz, söylenilen odur, heyette değişiklik olmazsa.

Çete üyeleri, mahkeme üyelerini etkilemek için para önermeyi düşünmüş. Bu nedenle işadamı N.Ö. kaçırılmış. Cengiz N.'nin, N.Ö.'ye 'Ağabeyin ne kadar ödeyebilir. Kardeşimin mahkemesi var. 50 bin TL lazım' deyip dövdüğü, çıplak fotoğraflarla şantaj karşılığı, para aldığı öne sürüldü.