Dünya Tecavüz ettiler, yüzünü parçaladılar, arabayla ezdiler, köpeklere yedirdiler

Tecavüz ettiler, yüzünü parçaladılar, arabayla ezdiler, köpeklere yedirdiler

Paylaş
Tecavüz ettiler, yüzünü parçaladılar, arabayla ezdiler, köpeklere yedirdiler

23 yaşındaki genç kadın, sevgilisi ve arkadaşları tarafından vahşice katledildi

Hindistan'ın Sonipat bölgesinde yaşayan ve kaçırılarak Rohtak'a getirilen 23 yaşındaki kadın, sevgilisi Sumit Kumar ve 6 arkadaşının sapık saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Evinin olduğu bölgeden kaçırılan genç kadın önce 7 kişinin tecavüzüne uğradı. Kimliğinin belli olmaması için yüzü ve vücudu tuğlalarla ezilen talihsiz kadın burada can verdi, ancak vahşet bitmemişti.



Cesedin üzerinden arabayla geçerek parçalanmasını sağlayan katiller, cansız bedeni sokak köpeklerinin olduğu bir bölgeye bıraktı. Köpekler, cesedin büyük bir kısmını yedi.

Annesiyle yaşayan ve kimliği açıklanmayan kızın ortadan kaybolmasının ardından başlayan arama çalışmalarıyla korkunç gerçek ortaya çıktı. Genç kadının cesedinden kalan parçalar otopsiye gönderildi ve kayıp kişi olduğu belirlendi. Ölüm sebebi olaraksa kafatasına aldığı darbeler gösterildi.



Daily Mail'de yer alan habere göre vahşi cinayeti tasarlayan adamın genç kadına defalarca evlenme teklif ettiği, ama işsiz olduğu için reddedildiği ortaya çıktı. Bunun üzerine takibe başlayan Sumit Kumar, talihsiz kızı kaçırdı ve tekrar evlenme teklif etti. Yine reddedilince ise kafasını tuğla ile ezip tecavüz ederek öldürdüğünü itiraf etti.

Sumit Kumar ve bir arkadaşı vahşi olayın ardından tutuklandı. Mahkeme tarafından müebbet hapis ya da idam edilmesi kararı bekleniyor.

Ölen genç kadının annesi ise, suçluların asılmasını talep etti.

Haberin Devamı