Derya Özel Tecavüz meşrulaştırılamaz!
HABERİ PAYLAŞ

Tecavüz meşrulaştırılamaz!

Haberin Devamı

Dün gece biz mışıl mışıl uyurken yine korkunç bir yasa daha onaylandı. Daha geçen ay otobüste şort giydiği için tekmeleyerek bir kızı döven adamın haberlerine köpürürken, o adamın 2 defa tutuklanıp, iki defa serbest kalışına şahit olduk. İçimize oturdu serbest kalışı. Çünkü biliyorduk ki o şahıs serbest kaldığında, kıyafetimizi beğenmeyen her adamın bize tekme atma hakkı doğacaktı. Aynı günlerde "Anne terliği" silah sayıldı. Oğluna terlik fırlatan bir anne, oğlunun suç duyurusu sonrası ceza aldı. Önce komik bulduğum bu haberin aslında daha vahim senaryoların bir girizgahı olduğunu farkettiğimde sinirimden patlıyordum. Sonunda çok daha korkunç bir şey oldu. Tecavüzcüleri koruyan bir yasa meclisten geçiverdi. Bundan böyle tecavüz eden şahıs, tecavüz ettiği kişiyle evlendirilirse cezadan kurtulacak!

Bu ülkede hem çocuk, hem de kadın haklarının yeteri kadar suistimal edildiği yetmiyormuş gibi, bir de gece operasyonuyla meclisten korkunç bir yasa çıktı! Bundan sonra çocuğa tecavüz eden sapık, o çocukla evlendirilerek cezadan kurtulabilecek! Eğer sen de bu korkunç yasayı onaylıyorsan, benim gözümde o tecavüzcüden farkın yoktur!

Şimdi sana soruyorum; 9 aylık tecavüze uğrayan bebek iç organları patlayarak ölmeseydi, tecavüzcüsüyle mi evlendirilecekti? Ya da 5 kişinin tecavüzüne uğrayan 13 yaşındaki kız hangi tecavüzcüyle evlendirilecek? 5'iyle birden mi? Bu yazıyı okuyup da vicdanın sızlamadıysa, tüylerin diken diken olmadıysa, sende de bir problem var demektir!

Beni temsil ettiğini iddia eden hiçbir millet vekili bu yasayı onaylamamalıydı. Tüm kadınlara sesleniyorum; çocuğun var ya da yok önemli değil, hangi partiye oy verdiğinin de zerre önemi yok, işler değişti. Elini vicdanına koy ve saçlarını bile okşamaya kıyamadığın çocukların haklarını sen koru. Sesini çıkar artık, avazın çıktığı kadar bu vahşiliğe bağır! Yoksa sokakta eli bilmem neresinde dolaşıp, önüne gelene tecavüz edeceğini sanan sapıklarla yaşayacağız!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder