Türkiye (Son Dakika) Tecavüz sanığı hapiste kendini astı

Tecavüz sanığı hapiste kendini astı

Paylaş
Tecavüz sanığı hapiste kendini astı

Adana'da açık kapıdan girdiği evde yaşlı babasına bakan 21 yaşındaki G.G.'yi taciz ettiği iddiası ile tutuklanan 34 yaşındaki Fikret Dikilen, cezaevinde gömleği ile kendini astı

Olay, merkez Sarıçam İlçesi’ndeki Kürkçüler Kapalı Cezaevi’nde meydana geldi. Geçen perşembe günü merkez Yüreğir ilçesinde oturan Fikret Dikilen, aynı mahallede G.G.’nin oturduğu evin açık kapısından içeri girdi. Uyuşturucu madde aldığı belirlenen Fikret Dikilen, G.G.’ye cinsel tacizde bulundu. G.G.’nin bağırması üzerine gelen komşuları Fikret Dikilen’i linç etmek istedi. İhbar üzerine sevk edilen polis ekibi, Fikret Dikilen’i öfkeli grubun elinden kurtardı.

Cinsel saldırı suçundan adliyeye sevk edilen Fikret Dikilen tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanmak ve cinsel saldırı suçlarından poliste kaydı bulunan Fikret Dikilen Kürkçüler E Tipi Cezaevi’ne konuldu.

AİLE BÜYÜKLERİ DEVREYE GİRİNCE GENÇ KADIN ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ


Aile büyüklerinin araya girmesi üzerine G.G., Fikret Dikilen hakkındaki şikayetinden vazgeçti. Babası Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde tarım işçisi olarak çalışan Fikret Dikilen, kaldığı hücrede pazar sabahı gömleğiyle kendini asmış halde bulundu. Görevliler tarafından baba Şükrü Dikilen aranarak, oğlunun intihar ettiği söylendi. Baba Şükrü ile anne Songül Dikilen ve çocukları, Adana’ya geldi. Zanlının cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yapılan otopside, zanlının gömleğiyle intihar ettiği belirlendi. Fikret Dikilen’in cenazesi, otopsi ardından yakınları tarafından alınarak memleketi Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’ne götürüldü.

KÜÇÜK YAŞTA KIZLA BERDEL YAPMAKTAN DA YARGILANIYORDU


Fikret Dikilen, 2013 yılında kız kardeşi 15 yaşındaki S.Dikilen’i, dayısının oğlu 19 yaşındaki Murat K. ile evlendirmiş, karşılığında da kuzeni Y.K. ile evlenmişti. Berdel yoluyla yapılan evlilik, çocuk gelinlerin polis merkezine giderek şikayetçi olması üzerine ortaya çıkmıştı. Bu nedenle Fikret Dikilen ile diğer damat Murat K. küçük yaşta kızla evlenmek ve cinsel saldırı suçundan 15 yıl hapis istemiyle yargılanıyordu.

Fatih KARAÇALI-Yusuf BAŞTUĞ/ADANA, (DHA)

Haberin Devamı