Yaşam Tecavüzcü Coşkun: Hiçbir kadına laf atmadım

Tecavüzcü Coşkun: Hiçbir kadına laf atmadım

Paylaş
Tecavüzcü Coşkun: Hiçbir kadına laf atmadım

Türk sinemasında 500'ü aşkın filmde oynayan "Tecavüzcü Coşkun" ismiyle ünlenen Coşkun Göğen, hayatında hiçbir laf atmadığını söyledi

Antalya’da 21 yıldır yaşayan, 3 kızı, 1 torunu bulunan ve Antalyaspor’un amigoluğunun yanı sıra bir eğlence merkezinde halkla ilişkiler koordinatörlüğü yapan Coşkun Göğen Yeşilçam’a adım atmasını, "Tecavüzcü Coşkun" ismini nasıl aldığını ve hayatıyla ilgili anekdotları anlattı.

İlkokulu bitirdikten sonra ’Galatasaray hastalığı başlayan’ ve futbolcu olmak için çaba gösteren Coşkun Göğen, sırf bu nedenle Taksim-Kurtuluş civarına yerleştiğini kaydetti.

"FİGÜRAN OTOBÜSÜNE BİNDİM, BİR DAHA İNMEDİM"

Göğen, o dönemi şöyle anlattı: "Sırf futbolcu olmak için Taksim, Kurtuluş civarına yerleştim ve oralarda büyüdüm. Meğerse o sokak, sanatçıların bulunduğu sokakmış. İyi ki oraya gitmişim.

O dönem berberde çıraklık yapıyordum. Berberin önünden Yeşilçam’a figüran taşıyan otobüsler kalkardı. Bir gün o otobüse bindim ve sonra hiç inmedim... Figüran olarak sinemaya 15-16 yaşlarında başladım. Sonra Yeşilçam adamı oldum. İlk filmim Hülya Koçyiğit’in oynadığı bir filmdi. İyi ki o otobüse binmiş ve hiç inmemişim..."

"HAYATIMDA HİÇBİR KADINA LAF ATMADIM"

Sinemada hırsızlık, çapkınlık yapan, kadınlara laf atan, kadınları taciz eden rollerle tanınan ve "Tecavüzcü Coşkun" olarak anılan Coşkun Göğen, "Hayatımda hiçbir kadına laf atmadım, ıslık çalmadım" diyerek bu imajdan ne kadar uzak olduğunu anlattı.

"LAKABIMDAN RAHATSIZ DEĞİLİM"

"Tecavüzcü Coşkun" lakabını ilk olarak, amigoluğunu yaptığı Galatasaray’ın maçında öğrendiğini ifade eden Göğen, şöyle konuştu: "Galatasaray’ın amigosuydum. Stadyuma gitmeden bakkalda Tan Gazetesi’ni gördüm.

’Bütün Türkiye tecavüze özendi’ diye bir başlık ve altında bizim kareler. Bakkal, ’maça gidemezsin’ dedi, buna rağmen gittim, stadyuma bir girdim arkadaşlar bana sürpriz hazırlamışlar.

Bir bağırış ’Baba yolundayız’ diye... Böyle bir şey var mı? Hiç de rahatsız değilim Tecavüzcü Coşkun lakabından."

YENİ BİR FİLM ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Antalya ve İstanbul’da çekimleri yapılacak, Eray Özbal ve Nuri Alço gibi isimlerin bulunduğunu bir film üzerinde çalıştığını kaydeden Coşkun Göğen, beyaz perdeye dönmesini ’Son Mohikan dönüyor’ diye tanımladı.

Müzikal komedi tadındaki filmin senaryosunu çok beğendiğini vurgulayan Coşkun Göğen, filmden alacağı parayla kışı rahat geçireceğini belirtti.

HAYRANLARI FACEBOOK’TA

Facebook’ta birilerinin kendi adına bir site açtığını ve 2 bin 900 yaprağa ulaşıldığını bildiren Coşkun Göğen, kadın hayranlarının halen kendisi için Antalya’ya geldiğini söyledi.

Sağ kolunda eşinin adı ve (TC Coşkun) dövmesi bulunan Göğen, çevresinde ailesine düşkünlüğü ile tanınıyor.

2

Haberin Devamı