Gündem Tecavüzcü dede: Cinsel gücüm yok

Tecavüzcü dede: Cinsel gücüm yok

Paylaş
Tecavüzcü dede: Cinsel gücüm yok

70 yaşındaki tecavüz sanığı: Cinsel gücüm yok. Yaşım itibarıyle cinsel ilişkiye giremiyorum. Konuyu araştırın. İftira var

Samsun'da akrabası 16 yaşındaki G.U.’ya tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan 70 yaşındaki Y.U., yaşı itibarıyle cinsel ilişkiye girmediğini ve bu konunun araştırılmasını isteyerek, kendisine iftira atıldığını iddia etti. Genç kız ise sanığın kendisine 3 yıldır çeşitli zamanlarda taciz ve tecavüz ettiğini ileri sürerek, “2008 yılında tacizle başladı. Bir yıl sonra bana tecavüz etti. Bu yıl da tecavüzlerine devam etti” diye konuştu.

Haberin Devamı

25 YIL İSTENİYOR

Olay geçen Nisan ayında Canik İlçesi Gürgenyatağı Köyü’nde ortaya çıktı. İlköğretim okulu öğrencisi olan G.U., 40 yaşındaki annesi Hacer U.’nun dayısı olan Y.U.’nun kendisine cinsel ilişki teklif ettiğini iddia ederek jandarmaya şikayet etti. Yapılan soruşturma sonucunda gözaltına alınan, ardından da nöbetçi mahkemeye çıkarılan Y.U., tutuklandı. Hakkında 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 25 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'GÖĞÜSLERİMİ, BACAKLARIMI ELLEDİ'

Duruşmaya katılan G.U. sanığın kendisine 2008 yılından itibaren cinsel saldırılarda bulunduğunu ileri sürerek, “Sanık yazın köydeki eve gelip, anneannemin evinde kalıyordu. Ben de tarla işlerinde onlara yardımcı olmak için oraya giderdim. Akşamları da ders çalışırdım. Ders çalıştığım bir akşam odama gelip arkamdan bana sarılarak göğüslerimi ve bacaklarımı elledi. ‘Ne yapıyorsun’ diye bağırınca da sessizce odadan çıktı. Bir yıl sonra tekrar geldiğinde ben uyurken gizlice odama girdi. Ağzımı kapadı. Zorla benimle ilişkiye girdi. Kimseye söylemeyeyim diye de beni tehdit etti. Birkaç gün daha köyde kaldıktan sonra yaşadığı İstanbul’a gitti. Geçtiğimiz Nisan ayında tekrar geldi. Sürekli bana ‘cinsel ilişkiye girelim sana para veririm’ diyordu. Ancak ben teklifini kabul etmedim. Sonra bu olayı amcamın kızına anlattım. Ama bana tecavüz ettiğini söylemedim” dedi.

Haberin Devamı

'OKUL ARKADAŞLARIYLA YAPMIŞTIR!'

Genç kızın kendisine iftira attığını ileri süren Y.U. ise, “Okuldaki arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girmiştir. Birkaç kez cep telefonunda uygunsuz mesajlar gördüm. Bu yüzden kendisini tokatladım. Söylediği gibi benim ona tecavüz etmem mümkün değildir. Cinsel ilişkiye giremiyorum ve bu konunun araştırılmasını ve tahliyemi istiyorum” diye konuştu.

Mahkeme G.U.’nun olay nedeniyle ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan randevu alınmasına, sanığın da Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek cinsel gücünün araştırılmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Haberin Devamı

İsmail AKDUMAN/SAMSUN, (DHA)