Türkiye (Son Dakika) Tecavüzcü eşten boşanabilmek için tazminattan vazgeçti

Tecavüzcü eşten boşanabilmek için tazminattan vazgeçti

Paylaş
Tecavüzcü eşten boşanabilmek için tazminattan vazgeçti

Eşi Murat D.’nin 20 yaşındaki bir genç kadına tecavüz ettiğini öğrenince 1 milyon 100 bin liralık boşanma davası açan Kübra D. son duruşmada, hiçbir tazminat talebinin bulunmadığını sadece boşanmak istediğini söyledi

Avukatlar Tümay Cumhur Ergen ve Erdoğan Güney tarafından geçen yıl verilen dilekçeye göre; Kübra D. ile turizmcilik yapan Murat D. 2014 yılında evlendi.

Haberin Devamı

ARAŞTIRMA YAPTI

Çift evlendikten sonra Murat D. Muğla’da 20 yaşındaki Macaristan uyruklu Erasmus öğrencisi R.S.’ye tecavüz ettiği iddiasıyla 13 yıl 9 ay hapis cezasına çaptırıldı. Bunun üzerine genç kadın eşiyle ilgili araştırma yapmaya başladı. Eşi Murat D.’nin iki farklı yabancı kadından iki çocuğunu da kendisinden gizlediğini ve başka taciz suçlamalarına da karıştığını ileri süren Kübra D., 1 milyon 100 TL tazminat talebiyle boşanma davası açtı.

Genç kadın eşinin düğünde kendisine taktığı altınların da sahte olduğunu öğrendiğini, bunun da psikolojisini bozduğunu öne sürdü.

TÜM TALEPLERİNDEN VAZGEÇTİ

Aile Mahkemesi’ne de açılan boşanma davasının karar duruşmasında davacı Kübra D. bütün taleplerinden vazgeçerek sadece boşanmak istediğini söyledi. Mahkeme, karşılık hiçbir talepleri olmayan çiftin boşanmasına karar verdi.

Haberin Devamı