Gündem Tecavüzcü hırsız 7 yıl sonra yakalandı!

Tecavüzcü hırsız 7 yıl sonra yakalandı!

Paylaş
Tecavüzcü hırsız 7 yıl sonra yakalandı!

Tecavüzcü hırsız 7 yıl sonra yakalandı!

Antalya'da 7 yıl önce bir arkadaşıyla birlikte girdikleri evde yalnız yaşayan Moldova uyruklu kadına tecavüz edip para ve ziynet eşyasını aldığı iddia edilen Azeri uyruklu 31 yaşındaki Kadzhi Murad D., parmak izinden yakalandı.

Haberin Devamı

Kadın, emniyetteki camlı bölgeden tecavüzcüyü teşhis ederken, ağladı. Olay, 29 Aralık 2003 günü Antalya'nın Güzeloba Mahallesi'nde meydana geldi. O tarihte 28 yaşında olan ve Antalya'ya yerleşmeye karar veren Moldova uyruklu Anna G. (35), gece uyuduğu sırada evine giren iki kişinin saldırısına uğradı. Bıçak tehdidiyle kadına tecavüz eden iki kişi, 300 dolar ve 200 TL parayla, ziynet eşyasını aldıktan sonra kaçtı.

Polis, evden parmak izi ve kadının külodundan sperm örnekleri aldı. Yapılan karşılaştırmalar sonucunda şüphelilerden Zaur Hüseyinov, olaydan 2 gün sonra parmak izi eşleştirmesinden yakalanarak, gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak diğer şüpheli, parmak izinin belirlenmesine rağmen bulunamadı. Tecavüz olayından sonra psikolojik tedavi gören ve bir Türk'le evlenen Anna G. ise Türk vatandaşı oldu.

Haberin Devamı

HEMEN TEŞHİS ETTİ

Dün öğle saatlerinde vize ihlali nedeniyle Azeri uyruklu Kadzhi Murad D., polis tarafından gözaltına alındı. Sınırdışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edilen Kadzhi Murad D.'den alınan kan örneğinden tecavüz ve gasp olayının şüphelisi olduğu ortaya çıktı.

Polis, Anna G.'ye ulaşarak teşhis etmesi için Asayiş Şubesi'ne çağırdı. Hamile olan kadın, emniyete gelerek camlı odadan tecavüzcüyü teşhis etti ve ağlamaya başladı. Polisler tarafından sakinleştirilen kadın evine götürüldü.

Kadzhi Murad D., polise verdiği ilk ifadede, “Biz onu hayat kadını sandık ve takip ettik. Sonra evine girdik. Bize direnip kendisine dokunmamamızı istedi. Biz de, direnince bıçak tehdidiyle beraber olduk” dedi. Şüphelinin, polisteki sorgusu sürüyor.


Soner KOCAER/DHA