Magazin 'Tecavüzcüden öcümü alacağım'

'Tecavüzcüden öcümü alacağım'

Paylaş
'Tecavüzcüden öcümü alacağım'

Şarkıcı Doğuş, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da 20 yıl önce cezaevinde yaşadığı tecavüz olayını ilk kez anlattı

Doğuş “15 yaşındaydım. Cezaevinde sübyan koğuşundaydık. 2 arkadaştık. Arkadaşımı bir geceyarısı yatağından alıp tuvalete sürüklediler. Tuvalette bir kişi ona tecavüz etti. Onu kurtarmak için çırpındım. Ama gardiyandan feci dayak yedim. Bir hafta sonra o grup beni de yatağımdan kaldırıp tuvalete sürükledi. Bir tanesinin burnunu kırdım. O da beni göğsümden şişledi. Tecavüzden bu sayede kurtuldum. Hastanede 10 gün yattım. O günlerde ölmek istiyordum” dedi.

Haberin Devamı

‘Sırası gelen gidecek’

Önümüzdeki hafta 36 yaşına gireceğini, ama olayı hâlâ unutamadığını söyleyen Doğuş sözlerine şöyle devam etti: “Yıllardır psikolojik tedavi görüyorum. Ama olmuyor, atlatamıyorum. 21 yıldır her gece yataktan sıçrayarak uyanıyorum. Tecavüze uğrama korkusu bu”.

‘Gamsız’ adlı bir filmde başrol oynayacak olan Doğuş “Tecavüz sahnesi filmde var. Gerçek hayatta o tecavüzcüye bir şey yapamadım. Ama filmde onu feci şekilde öldüreceğim. Tecavüze uğradıktan sonra kayıplara karışan arkadaşımın öcünü filmde alacağım. Canımı acıtan herkes filmde olacak ve sırası gelen ölecek” dedi.