Gündem Tecavüzcülere 25 yıl hapis

Tecavüzcülere 25 yıl hapis

Paylaş
Tecavüzcülere 25 yıl hapis

Samsun'un İlkadım ilçesinde, araçlarına aldıkları kadına tecavüz ve çantasını gasp ettikleri iddiasıyla yargılanan 4 kişi çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde, yaklaşık 1 yıl önce gideceği yere götürmek üzere araçlarına aldıkları S.S’ye (42), tecavüz edip çantasını gasp ettikleri iddia edilen Utku Şenol (21) ve Fahrican Gündoğdu (20) ile bu kişilere yardımcı oldukları öne sürülen Tuncay Tahan (20) ve Ömer Özcan Oğuz’un (20) yargılanmalarına devam edildi.

Haberin Devamı

Duruşmaya tutuklu 4 sanık katılırken, mağdur katılmadı.

Tutuklu sanıklardan Fahrican Gündoğdu, haklarındaki suçlamaları kabul etmeyerek, şunları söyledi:

"Olay gecesi kendisi yolda alkollü halde duruyordu. Yanında durup saattin geç olduğunu gideceği yere bırakabileceğimizi söyledim. O da bindi. Biraz mesafe aldıktan sonra yol üzerinde diğer arkadaşlarım Utku, Tuncay ve Ömer’i gördüm. Araca bindiler, onları da evlerine götürecektim. Daha sonra kendi isteğiyle önce Utku ile araçta ilişkiye girdi, daha sonra da benimle. Diğer arkadaşlar girmedi. Ayrıca çantasını da almış değiliz."

Diğer sanık Utku Şenol da Fahrican’ın savunmasına katıldı. Tahan ve Oğuz da olayla ilgilerinin bulunmadığını savundu.

Savunmaların ardında kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Utku Şenol ve Fahrican Gündoğu’yu 25’şer yıl, Tuncay Tahan ile Ömer Özcan Oğuz’u da 20’şer yıl hapse mahkum etti.

Haberin Devamı