Magazin Tecavüzcülerini öldürmeye kararlı

Tecavüzcülerini öldürmeye kararlı

Paylaş
Tecavüzcülerini öldürmeye kararlı

Tecavüzcülerini öldürmeye kararlı

Şarkıcı Doğuş, Kanaltürk'teki '2. Sayfa'da cezaevinde yaşadığı tecavüz olayını ilk kez anlattı. Doğuş, "15 yaşındaydım. Cezaevinde sübyan koğuşundaydık. 2 arkadaştık. Arkadaşımı bir geceyarısı yatağından alıp tuvalete sürüklediler. Tuvalette bir kişi ona tecavüz etti. Tuvaletin kapısında onu kurtarmak için çok çırpındım. Ama gardiyandan feci dayak yedim.

Haberin Devamı

Bir hafta sonra o grup beni de yatağımdan kaldırıp tuvalete sürükledi. Bir tanesinin burnunu kırdım. O da beni göğsümden şişledi. Tecavüzden bu sayede kurtuldum. 9 gün sonra 36 yaşıma gireceğim. Yıllardır psikolojik tedavi görüyorum, ama o travmayı atlatamıyorum.

21 yıldır her gece yataktan sıçrayarak uyanıyorum. Tecavüze uğrama korkusu bu" dedi. 10 Ağustos'ta 'Gamsız' adlı bir filmde başrol oynayacak olan Doğuş "O tecavüz sahnesi filmde var. Gerçek hayatta 5 tecavüzcüye bir şey yapamadım. Ama filmde beşini de feci şekilde öldüreceğim. Tecavüze uğradıktan sonra kayıplara karışan arkadaşımın öcünü 'Gamsız' adlı filmde alacağım. Canımı acıtan herkes filmde olacak ve sırası gelen ölecek" dedi.