Gündem Tecavüzcüsüne mektup mu yolladı?

Tecavüzcüsüne mektup mu yolladı?

Paylaş
Tecavüzcüsüne mektup mu yolladı?

Samsun'da 13 yaşındaki S.K.'ya tecavüz etmek suçundan tutuklu yargılanan Caner Ç., küçük kızın kendisine yolladığı fotoğraf ve mektupları delil olarak sundu

13 yaşındaki S.K. evden kaçarak, önceden görüştüğü kendisinden 13 yaş büyük Caner Ç.’nin yanına gitti. Evli olan Caner Ç., iddiaya göre küçük kızı bir eve götürüp cinsel ilişkiye girdi.

Küçük kızın annesi 46 yaşındaki Güner K.’nın şikayeti üzerine İlkadım İlçesi Hastane Mahallesi’nde bir evde yakalanan Caner Ç., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

S.K. da Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurda yerleştirildi. Hakkında ‘15 yaşından küçük kız çocuğuyla cinsel ilişkiye girmek ve cinsel amaçlı alıkoymak’ suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Caner Ç. ilk kez hakim karşısına çıktı.

Duruşmaya S.K. katılmazken, annesi Güner K. ile ablası K.K. hazır bulundu ve sanıktan şikayetçi oldu. Daha önce nöbetçi mahkemeye ifade veren S.K. da sanığın yanına kendi rızasıyla gittiğini belirterek, “1 yıl arkadaşlık yapmıştık. Gönül ilişkimiz vardı. Evli olduğunu bilmiyordum. Evden kaçarak evlenme amacıyla onun yanına gittim. Beni bir eve kapattı. 10 gün orada kaldım. Benimle zorla cinsel ilişkiye girdi” diyerek şikayetçi oldu.

‘CEZAEVİNE MEKTUP VE FOTOĞRAFI GÖNDERDİ’

Samsun 1’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıkan Caner Ç. ise, kızın yaşının küçük olduğunu bilmediği ileri sürerek şunları söyledi: “Kendisi üvey babasının şiddetinden kaçıp benim yanıma geldi. Ona ev tuttum. Ablası da arada bir eve gelirdi. Zorla S.K.’ya bir şey yapmadım. Onun rızasıyla cinsel ilişkiye girdik.

Annesinin baskısıyla benden şikayetçi oldu. Cezaevindeyken bana mektup yazıp fotoğrafını gönderdi. İnsan kendisine tecavüz eden kişiye mektup yazıp fotoğraf gönderir mi ?”

Caner Ç., sözkonusu mektubu ve fotoğrafı mahkemeye delil olarak verip tahliyesini istedi. S.K.’nın, mektubunda sanığa “Seni seviyorum. Yolunu gözlüyorum. Gece gündüz senin adını sayıklıyorum” diye yazdığı kaydedildi.

İsmail AKDUMAN/SAMSUN (DHA)