Gündem Tecavüzcüsünün boğazını kesti

Tecavüzcüsünün boğazını kesti

Paylaş
Tecavüzcüsünün boğazını kesti

Samsun'da kendisine tecavüz eden mahalle arkadaşı Gökhan Karaçal'ın boğazını döner bıçağı ile kesip öldüren Sezer Akbulut, pişman olduğunu söyledi

Canik İlçesi Düvecik Köyü’nde geçen yıl Ağustos ayında meydana gelen olayda, iddiaya göre Sezer Akbulut, aynı mahallede oturdukları Gökhan Karaçal ile birlikte ormanlık alana uçucu madde çekmeye gitti.

Bir süre sonra Akbulut, otomobile sakladığı döner bıçağını alarak geri geldi. Ardından da Karaçal’ın boğazını keserek kaçtı. Kanlar içinde ormanlık alandan koşarak yola çıkmayı başaran Karaçal, yaşamını yitirdi. Sezer Akbulut ise 3 gün sonra yakalanıp tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"UÇUCU MADDEYE ALIŞTIRDI, TECAVÜZ ETTİ"

Samsun 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’tasarlayarak bir kişiyi öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıkan Sezer Akbulut, savunmasında Gökhan Karaçal’ın 6 yıldır kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şunları anlattı:

"Beni Gökhan uçucu madde çekmeye alıştırdı. Bir seferinde de zorla bana tecavüz etti. Korkumdan kimseye bir şey söylemeyedim. Bu durum 6 yıl sürdü. Olay gününden 1 gün önce aynı yönde talepleri olunca, onu ormanlık alana götürdüm.

Amacım öldürmek değildi. Sadece kendisini korkutmak istedim. Aramızda tartışırken daha önceden otomobile sakladığım döner bıçağını alıp koluna doğru salladım.

Kolunu çekince, döner bıçağı boğazına isabet etti. Artık onun tecavüzlerine dayanacak durumda değildim. Öldürme kastım yoktu. Olaydan dolayı çok pişmanım."

Duruşmaya katılan Gökhan Karaçal’ın babası Nurettin Karaçal ise, sanığın oğluna iftira attığını öne sürerek şikayetçi olduğunu söyledi. Duruşma tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

İsmail AKDUMAN/DHA