Türkiye (Son Dakika) Tecavüzcüsünün evini yaktı

Tecavüzcüsünün evini yaktı

Paylaş
Tecavüzcüsünün evini yaktı

Samsun'da üniversite öğrencisi genç kız, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişinin evini kundakladığı iddiasıyla gözaltına alındı

İlkadım ilçesinde üniversite öğrencisi genç kız, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişinin evini kundakladığı iddiasıyla gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, üniversite öğrencisi Ş.D. (20), kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü E.C’nin (30) Zeytinlik Mahallesi’ndeki evine gitti.

Haberin Devamı

Evde benzin dökerek yangın çıkardığı iddia edilen Ş.D, daha sonra evden ayrıldı. Durumun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yangını kontrol altına aldı.

Evi kundakladığı iddia edilen Ş.D. ile genç kıza tecavüz ettiği öne sürülen E.C. ise gözaltına alındı. Genç kızın, Unkapanı Polis Merkezi’nde verdiği ifadesinde, "E.C. ile bir yıldır arkadaş olduğunu, kendisini evine götürüp zorla ilişkiye girerek hamile bıraktığını, E.C’nin zorlamasıyla çocuğu aldırdığını ve bu kişinin başkasıyla birlikte olduğu için böyle bir yangın çıkardığını" iddia ettiği öğrenildi.

E.C’nin ise suçlamaları kabul etmediği bildirildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

AA