Dünya Tecavüzcüye linç

Tecavüzcüye linç

Paylaş
Tecavüzcüye linç

Tatbikata getirilen tecavüzcü katil, halk tarafından polisin elinden aldı ve linç edildi

Lübnan’da ikisi çocuk dört kişiyi katleden, 13 yaşında bir kız çocuğuna da tecavüz eden cani, halk tarafından dövülerek öldürüldü.

Haberin Devamı

İki ay önce 13 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz ettiği için aranan 38 yaşındaki Muhammed Muslem, geçtiğimiz günlerde de başkent Beyrut’a 25 kilometre uzaklıkta bulunan Ketermaya kentinde yaşlı bir çiftle onların 7 ile 9 yaşındaki torunlarını öldürdü. Ancak tecavüzcü katil bu kez polisin elinden kaçamadı. Kıskıvrak yakalanan Muslem, polisler tarafından tatbikat için olay yerine götürüldü.

LİNÇ İÇİN HAZIRLIK YAPTILAR!

Çok sevilen yaşlı çift ile torunlarının öldürülmesi nedeniyle zaten öfkeli olan halk, polislerin arasında katili görünce galeyana geldi. Yüzlerce kişi bir anda tecavüzcü katilin bulunduğu polis aracına saldırdı. Polislerin çaresiz kaldığı olayda öfkeli kalabalık, katili araçtan dışarı çıkardı. Muslem, yüzlerce kişinin tekme, yumruk, taş ve sopa darbeleriyle acımasızca dövüldü. Kanlar içinde kalan katil aldığı darbelerle öldü. Halk sonunda tecavüzcü katilin cesedini elektrik tellerine astı. Öfkeli kalabalıktan bir kişi “Katilin olay yerine getirileceğini biliyorduk. Halk hazırlık yaptı ve polisi etkisiz hale getirerek öldürülen masum insanların intikamını aldı” dedi.

Haberin Devamı

KADINLAR DEHŞETİ GÖRÜNTÜLEDİ!

Tecavüzcü katil Muhammed Muslem, öfkeli kalabalık tarafından dövüleren öldürülüp ve asılırken bazı kadınlar dehşet içinde yüzlerini kapattı. Bazıları ise bu vahşeti cep telefonlarıyla görüntüledi.

(Vatan)