Gündem Tecavüzcüyü 'senet' yakalattı

Tecavüzcüyü 'senet' yakalattı

Paylaş
Tecavüzcüyü 'senet' yakalattı

4 erkek çocuğuna tecavüz ettiği iddiasıyla polis tarafından 1 yıldır aranan M.Ç., kaçırdığı kişilere zorla senet imzalatınca yakalandı

İstanbul Beylikdüzü’nde küçük yaştaki 4 erkek çocuğuna taciz ve tecavüzde bulunduğu iddiasıyla polis tarafından 1 yıldır aranan M.Ç., kiracısı olduğu kişiyi ve oğlunu kaçırıp zorla senet imzalatınca yakalandı.

Eylül 2009’da Beylikdüzü’nde savcılığa başvuran bir aile, çocuklarının bir kişi tarafından taciz ve tecavüze uğradığını belirterek şikâyetçi oldu. 14 yaşındaki Ö.G.’nin ifadesini alan Beylikdüzü Çocuk Bürosu ekipleri, zanlının M.Ç. olduğunu belirledi. Ö.G.’nin tecavüze uğradığını Adli Tıp raporuyla belirleyen polis ekipleri, M.Ç.’yi yakalamak için evine ve işyerine baskın yaptı.

Soruşturma sürerken, 15 yaşındaki G.Ç. adlı başka bir çocuğa da Çalışkan tarafından tecavüz edildiği belirlendi. B.K. ve M.Ç. adlı çocukların da aynı kişi tarafından cinsel tacize uğradığı ortaya çıktı. M.Ç.’nin iki evinde arama yapan polis, çok sayıda çocuk pornosu içeren CD, iki ruhsatsız tabanca ve bir miktar esrar ele geçirdi.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

2 Eylül’de ise iddiaya göre, M.Ç. birikmiş kira borçlarını ödeyeceğini söyleyerek çağırdığı Nazmi Orfa ve oğlu Yılmaz Orfa’yı beraberindekilerle birlikte kaçırdı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na başvuran Nazmi Orfa (60), bir yıllık kira bedeli olan 5 bin 500 lirayı almak için gittiği kiracıları tarafından kaçırıldığını ve 250 bin liralık senet imzalattıklarını söyleyerek şikâyetçi oldu.

Polis 6 kişiyi gözaltına aldı. Savcılık izniyle teknik takip altına alınan ve 1 yıldır aranan M.Ç. de Silivri Selimpaşa’daki bir villada 2 kişiyle birlikte yakalandı. Suçlamaları kabul etmeyen M.Ç. tutuklandı.

(Milliyet)