Dünya Tecavüzü halüsinasyon sanmışlar

Tecavüzü halüsinasyon sanmışlar

Paylaş
Tecavüzü halüsinasyon sanmışlar

52 hastasına anestezi altında tecavüz etmekten 278 yıl hapis cezasına çarptırılan Brezilyalı doktorun kurbanları çok çarpıcı ifadeler verdi

Brezilya’nın ünlü jinekologlarından tüp bebek uzmanı Roger Abdelmassih seri tecavüzcü çıkmıştı... Ülkedeki bir çok ünlünün de doktoru olan 66 yaşındaki doktorun şimdiye kadar 52 hastasına tecavüz ettiği, yüzlercesine de tacizde bulunduğu anlaşıldı.

Hakkındaki suçlamaları reddeden ünlü jinekoloğun Sao Paulo’daki muayenehanesinde hastalarına yaptığı operasyonlardan sonra anestezi altındayken tecavüz ettiği belirlendi. Sapık doktorun kimi hastalarına defalarca tecavüz ettiği tespit edildi.

Haberin Devamı

EN FAZLA 30 YIL YATACAK

Bu tecavüzlerden birine tanıklık eden doktorun eski bir çalışanı polise durumu bildirince Lübnan asıllı Abdelmassih tutuklandı. Tecavüz mağdurları mahkemede verdikleri ifadelerde, doktor hakkında daha önce de şikayette bulunduklarını, ancak doktorun yetkililerini hastaların anesteziden çıkarken halüsinasyon gördüğüne inandırdığını dile getirdi. Eski çalışanın tanıklığını baz alan mahkeme ünlü doktora tam 278 yıl hapis cezası verdi. Ancak Brezilya yasaları uyarınca Abdelmassih en fazla 30 yıl hapis yatacak.