Volkan Aliakar Tedavi Güneş'te
HABERİ PAYLAŞ

Tedavi Güneş'te

Madem rakip Medical Park Antalyaspor, biz de sponsorun isminden etkilenip Trabzonspor’un MR’ını çekelim. Kaleci Onur, yine görevini en iyi şekilde yaptı. Kurtarışlarıyla 1 puanı getirdi. Glowacki’nin yokluğunde savunma ‘Egemen’liği tehlike altında. Giray Kaçar ile uyum sorunu yaşadıkları açıkça belli. Antalya özellikle ilk çeyrekte Bordo- Mavili takımın ceza sahası içinden çıkmadı.

Çekilen şutların gol olmaması Karadeniz ekibinin şansıydı. Takımın en sorunlu bölgesi olan solbekte Cale yine bekleneni veremedi. Defansın sağındaki Serkan’ın çabası ise bir yere kadar. Orta sahada düne kadar takımın en iyilerinden Colman ve Selçuk hayal kırıklığı yarattı. Liverpool maçının en kötüsü kaptan Yattara’nın sahaya ilk 11’de çıkmasına şaşırdım. Yine kayıplardaydı.

Haberin Devamı

Toulouse’tan teklif alıp bulutlara çıkan, ancak Şenol Güneş’in gitmesine izin vermediği Umut’un aklı Fransız ekibinde kalmış. Ayakta duracak hali yoktu. Futbolseverlerin performansını merakla beklediği Jaja zaman zaman iyi işler yaptı. Ancak henüz hazır değil. Alanzinho da bu isimlere eklenince puan kaybı kaçınılmazdı. İşte Trabzonspor’un dün geceki MR sonuçları bu şekilde. Biz değerlendirmemizi yaptık, tedavi Şenol Güneş’te. Bu arada 321 milyon dolarlık Süper Lig’deki bir maçta elektriğin kesilip, oyunun 27 dakika sonra başlaması şaka gibiydi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder