Gündem Teğmen aklandı: Eşi intihar etmiş

Teğmen aklandı: Eşi intihar etmiş

Paylaş
Teğmen aklandı: Eşi intihar etmiş

Teğmen aklandı: Eşi intihar etmiş

İzmir'in Çiğli ilçesinde, hayatını bir ay önce birleştirdiği havacı teğmen Bekir Başer'in beylik tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden Meryem Başer'in, otopsisinde intihar ettiği belirlendi. Başer'in, bitişik atış sonucu ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak hayatını kaybettiği saptandı.

Haberin Devamı

Dün saat 09.00 sıralarında 8809/15 sokak, Açelya Sitesi, 13 numaradaki Çiçek Apatmanı 23 numaralı dairede meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Meryem Başer, bir ay önce evlendiği Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda bu yıl teğmen olarak göreve başlayan 24 yaşındaki Bekir Başer'in, tabancasıyla kalbine ateş etti.

Birlikte sahur yaptıktan sonra balkonda uyuyan ve silah sesine uyanan teğmen eşinin ilk müdahalesinin ardından, Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenen Meryem Başer, hayatını kaybetti. Teğmen Bekir Başer, komşusunun kızı olan, yaklaşık 7 yıl flört ve nişanlılık süreci geçirdiği eşinin intiharının ardından büyük üzüntü yaşadı.

BİTİŞİK ATIŞ SONUCU ÖLMÜŞ

Olay sonrasında Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Meryem Başer'e, bugün yapılan otopsi sonrasında bitişik atış sonucu ateşli silah yaralanmasına bağlı olarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İntihar ettiği büyük oranda kesinlik kazanan Başer'den ve eşi Bekir Başer'den alınan el svaplarının da incelemesinin devam ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Bu arada yakınlarına teslim edilecek olan Meryem Başer'in cenazesinin Afyonkarahisar merkeze bağlı Fethibey Beldesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

Taylan YILDIRIM / İZMİR (DHA)