Nedim Şener Tehlikenin farkında mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Tehlikenin farkında mısınız?

Haberin Devamı

“Yeter ama her gün FETÖ, FETÖ, FETÖ... Sen başka bir şey bilmez misin?” diyenlere bir çift sözüm var: Gerçekten tehlikenin farkında mısınız? FETÖ’nün Emniyet’teki mahrem imamlar operasyonunu izleyin; Binlerce FETÖ'cü polis meslekten atıldığı, binlercesi de tutuklandığı halde Emniyet’te halen aktif olduklarını göreceksiniz.

MİT’in çalışması sonucu Emniyet’teki mahrem imamların ve FETÖ'cü polislerin listesi ele geçirildi. 4 bine yakın isim hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Tehlikenin yakınlığı

FETÖ ile bağlantılı 9 bin 103 polis açığa alındı. Aralarında Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda 2'si emniyet müdürü 9 rütbeli ve 10 polis memuru da yer alıyor. Devletin en kritik noktalarında yuvalanmış tehlikenin ne kadar yakın olduğunu düşünebiliyor musunuz?

Kısa süre önce CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin koruması da FETÖ’den açığa alınmıştı. FETÖ’nün nefesi devleti yönetenlerin ve siyasi parti liderlerinin ensesinde.

Peki tehlikenin ne kadar büyük olduğunu biliyor musunuz?

Onu da Ankara Cumhuriyet Savcısı Müslüm Canpolat'ın 20 Mart 2017 tarihli “Mahrem İmamlar” iddianamesinden okuyabilirsiniz.

Tehlikenin büyüklüğü

İddianameye göre mahrem imam, devletin en kritik ve operasyonel birimlerine sızarak örgüt hesabına yürütülen hizmetleri gerçekleştirir. Mahrem hizmetlerde, Fetullah Gülen veya örgütün üst yönetim katından gelen talimatlara, doğruluğunu veya akla uygunluğunu, dini, hukuki, ahlakiliğini sorgulamadan yerine getirecek, mutlak itaat ve teslimiyet gösteren özel seçilmiş örgüt mensupları kullanılmaktadır.

Mahrem imamlar hangi kurumlarda görev yapar? İşte cevabı;

- Türk Silahlı Kuvvetleri (Askeri Liseler, Harp Okulları, GATA dahil), - Emniyet (Polis Kolejleri, Polis Akademisi dahil),

- Yargı (Adalet Akademisi, Hakimler/Savcılar, HSYK),

- Milli İstihbarat Teşkilatı

- Mülkiye (Kaymakamlar/Valiler),

- Bazı özel kurumları (TİB, ÖSYM, TÜBİTAK)

Son operasyonla Emniyet’teki mahrem imamlar ortaya çıkarıldı.

Peki diğer kurumlardakiler ne olacak?

Baştaki soruyu tekrar sorayım:

Tehlikenin ne kadar yakın ve ne kadar büyük olduğunun farkında mısınız?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder