Eğitim - Kariyer Tek ebeveynli ailelere özel eğitim

Tek ebeveynli ailelere özel eğitim

Paylaş
Tek ebeveynli ailelere özel eğitim

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi "Can Kardeş Aile Projesi" kapsamında tek ebeveynli ailelere yönelik eğitim semineri düzenledi

İstanbul Valiliği, Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi iş birliğiyle tek ebeveynli ailelerin çocuklarına destek olmayı amaçlayan "Can Kardeş Aile Projesi" kapsamında üniversitenin Halkalı’daki yerleşkesinde gerçekleştirilen seminerde, tek ebeveynli ailelere çocuklarına karşı doğru davranışı sergilemeleri ve ortaya çıkan sorunların çözümü hakkında uzman psikologlarca bilgi verildi.

'ONLAR EN KUTSAL EMANETLERİMİZ'

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, projenin yaygınlaşması temennisinde bulunarak,"Biz kendimizi bu projeye önemli katkı sağlayacak bir üniversite olarak gördük. Yetimler bizim en kutsal emanetlerimiz. Yetim başı okşamanın ötesinde onlarla yol yürümek onlarla hayatı gerçek anlamda paylaşmalıyız." dedi.

Konuşmaların ardından, ailelere yönelik eğitim gerçekleştirildi. Bu sırada çocuklar da kendilerine ayrılan özel bölümde uzmanlar eşliğinde çeşitli etkinliklerle vakit geçirdi.

Haberin Devamı